2821
2789
عنوان

کممکککککککک

72 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام من الان تو هفته بیستم بارداری ام پنج ماهم ولی اصلا بچم تکون نمیخوره چرا اینجوریه کسی بوده اینطورباشه پس کی تکوناشو متوجه میشم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

اگه بارداری اولته طبیعی

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هفته ۲۲ به بعد حس کردم

عه خدا کنه منم اینطور باشم دوس دارم تکوناشو حس کنم

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
عه خدا کنه منم اینطور باشم دوس دارم تکوناشو حس کنم

حس میکنی و کیف میکنی، پسر من یه تکونایی داشت که به همه نشون میدادم از رو شکمم قشنگ معلوم میشد🥺

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
حس میکنی و کیف میکنی، پسر من یه تکونایی داشت که به همه نشون میدادم از رو شکمم قشنگ معلوم میشد🥺

بچه منم پسره میگن پسر دیر تکون میخوره

وایییی خیلی حس خوبه😍

بچه منم پسره میگن پسر دیر تکون میخوره

اره به سلامتی ایشالا قوربونت برم

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
دنیا دست توعه با این فرشته های کوچولو🙂🥺

خداحفظ کنه پسلتو🥰😍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز