2777
2789

پخمه یعنی کسی که زیرک نباشه از گند کاری هاش سر دربیاره و کوتاه بیاد اگه حتی فهمید ((( البته اونی ک مجوره کوتاه بیاد فزق میکنه )))

پخمه یعنی اینقدر خله ک شوهرش با صدتا دخترباشه هم نمیفهمه یا میفهمه و باور نمیکنه 

و همینطور کسانی که:

کسی که ارومه و اهل اینکه دعوا کنه واس حق و حقوقش نیست

کسی ک و تو سری خوره 

کسی که تحصیلات بالا شان و مقام بالا نداره 

کسی که دوران مجردیش ازادی نداشته تا دوران متاهی هم نترسه از ایتکه بره با دوستاش بیرون و سفر و  ... و ازادش نذاره 

کسی ک استقلال مالی ندازه و تا چشمش به دست شوهرش باشه تا شوهرش هرجور میخواد رفتار کنه 

واقعیت تلخه مردایزانی اکثرشون اینها رو واس زنذگی انتخاب میکنن ... بجز عده ای کم 

حق

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به این نتیجه رسیدم 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

هرچیز که شامل خودت نشد اسمشون رو گذاشتی پخمه و ادعای شعورتم میشه؟؟ 

پخمه کسیه که  برای خودش یه لیست درست میکنه وبه هرکی که جزو اون لیست نباشه توهین میکنه

آزادی با دوستان یه چیز دلبخواهیه  یا استقلال مالی (خیلیا دارن و ازدواج موفقم دارن) یا تحصیلات بالا

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

دقیقا  بعد ازدواجم با این حرفا که (بشین تو خونه مثل ملکه ها نمبخواد بری سرکار)یا (جامعه خرابه و.....) زنو تو خونه حبس میکنن که مطیع و وابسته بار بیاد

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸

نمیدونم مردا گاها خیلی بد میشن دیدم مرد بد میدونی کسی که بد باشه هیچ کاری نمیشه کرد گناه زن چیه و برعکس زنی که بد باشه ..تو وقتی زرنگی که طرفت خوبی کنه وقتی طرف خیری از پدر مادرش نبینه بعد شوهر هم بد باشه دیگه اسمش پخمه نیست اون آدم طرفش بده وگرنه هر کسی حق زندگی داره 

هرچیز که شامل خودت نشد اسمشون رو گذاشتی پخمه و ادعای شعورتم میشه؟؟  پخمه کسیه که  برای خو ...

میگن فوحش بنذازی زمین صاحبش میاد برمیدازتش دیگه تایلو هسن تمام مواردی که گفتم خودتی که اینقدر فشاری شدی به جای حرص خوردن و اتیش گرفتن ی فکری ب حال خودت و ایندت کن 

میگن فوحش بنذازی زمین صاحبش میاد برمیدازتش دیگه تایلو هسن تمام مواردی که گفتم خودتی که اینقدر فشاری ...

خب   مورد دوم پخمه بودن قضاوته چون من   هم تحصیلات بالا دارم هم استقلال مالی هم  تو سری خور نیستم و به علت خیانتم جدا شدم (مورد اولت) 

ولی اینطور خطاب کردن دیگران واقعا زننده اس  حالاام که خودت اقرار داری حرفات فحشه🤦‍♀️🤦‍♀️

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
هرچیز که شامل خودت نشد اسمشون رو گذاشتی پخمه و ادعای شعورتم میشه؟؟  پخمه کسیه که  برای خو ...

کسی که تو سری خور باشه قطعا پخمه اس 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
کسی که تو سری خور باشه قطعا پخمه اس 

با  قسمت اولش مشکلی ندارم  درسته 

ولی ۳ مورد که ذکر کردم (عدم داشتن تحصیلات بالا یا سفر نرفتن با دوستان و عدم استقلال مالی )رو نمیشه اسمشو پخمه بودن گذاشت 

خب   مورد دوم پخمه بودن قضاوته چون من   هم تحصیلات بالا دارم هم استقلال مالی هم &nbs ...

من نگفتم حرفام زشته!!!

خودت ی جوری گارد گرفتی انگار مخاطب ام تویی و خودت پخمه دونستی احتمالا حال روحیت خوب نیس همه چی ب خودت داری میگری و میخوای دعوا کنی .

خوبه خودت میگی جدا شدم میگم کسی ک میفهمه خیانت شوهرش و ب روش نمیاره پخمه است و کسی که نمیفهمه و با صدتا دختر هم باش شوهره، میگه ن اشتباه شده ... 😐 درست بخون ... 

من نگفتم حرفام زشته!!!  خودت ی جوری گارد گرفتی انگار مخاطب ام تویی و خودت پخمه دونستی احتمالا ...

عجب شما روانشناس حال روحی منم هستی  اینکه میگم جدا شدم برای الان نیست کا بخوام حالم بد باشه  یا هرچی🤦‍♀️

من  با قسمت و همینطور که  تو مخالفم (که تو پستم ذکرشون کردم)

دقت کن نوشتم ی لیست درست کردی چیزی که خودت شاملش نیستی رو ذکر کردی وگرنه من  انقدر ادم دیدم که  نه تحصیلات بالایی دارن نه با دوستاشون سفر میرن ولی نه تو سری خورن نه همونطور که تو خطابشون کردی پخمه!!!

عجب شما روانشناس حال روحی منم هستی  اینکه میگم جدا شدم برای الان نیست کا بخوام حالم بد باشه &nb ...

خب دیگ الان مطعن شدم اصلا حالت خوب نیست 😐😐😐

برو عزیز برو ی تاپیک دیگ پاچه بگیر 

حوصله تو یکی ندارم

تا الان هم خواستم روشنت کنم باید مدیون من باشی و ازم تشکر کنی و دست بوسم باشی ک اطلاعاتت بردم بالا 

ولی همینطور که معلومه دقیقا همه چیو ب خودت گرفتی و کاملا الان متوجه شدم حق داشتی چون واقعا هم هستی  بای  بای ...

خب زنا هم خیلی چیزا میخ‌وان مردی که از فامیل وخانوادش بدور باشه از مامانش بدش بیاد اورت پول خرج کنه رمانتیک باشه

چه کنیم حالا؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است