2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

209 بازدید | 15 پست

کل خرید های خونه وبچه ها وخودتون انجام بده ولی پولی به خودتون نده چیکارمیکنین ناراحت نمیشین؟من شوهرم کل خریدها روانجام میده ولی درعوض ریالی به من نمیده هرچی هم بگم فایده نداره

شرایط ناراحت کننده ایه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خرید خونه جداس

خرج شخصی شما جدا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ناراحت میشم 

اما انتخابم شاغل بودن خودمه 

ولی توافق و سبک زندگی شما این بوده که خانه دار باشی و اون شاغل پس شما هم تو اون پول سهم دارین

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

دوبار ک بیروح رفتی زنگ بزن بگو پول بزنه ب کارتت مثلا بچت فلان چیزو میخواد یا میخوای اسنپ بگیری یا زود میخوای بری دکتر بعد بهش بگو اگه پول تو کارتم بودا خیلی زودتر تموم میشد یا بی پول فلان جا گیر کردم 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

باید بده اما بدعادتش کردی

اما اگه نمیده با ترفند زیرکانه باید بگیرید 

مثلا میری آرایشگاه یک تومن خرجت شد بگو یک و پونصد

میری دکتر خرج ویزیت صد و پنجاه بگو دویست

میری خرید همینطور بیشتر بگیر 

میزی مهمونی  یا عروسی جشنی هدیه پول قرار همگی بزارید بیشتر از مقدار مقرراز شوهرت بخواه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ناراحت میشم  اما انتخابم شاغل بودن خودمه  ولی توافق و سبک زندگی شما این بوده که خانه دار ...

آره ایکاش شاغل بودم اصلا زحمت های من نمیبینه همش منت پولش میزاره که من کارمیکنم شما خرج