2777
2789
عنوان

واسه خرید عقد..

282 بازدید | 23 پست

قرار بود فردا بریم خرید عقد 

دیشب مادرشوهرم به خواهرم گفته حالا واجبه تو این شرایط که ما پول نداریم خواهرت سرویس طلا بگیره 😑

منم از دیشب حالم بده، قبلش هم گفتن پول ندارن ولی دارن خریدای سنگین میکنن همش.

امروز هم قرار بود بریم کلاس قبل عقد دیشب شنیدم مادرش اینجوری گفته بهش پیام دادم گفتم فردا نمیتونم بیام کلاس و شرایطشو ندارم.

از دیشب دیگه باهام تماس نگرفته، فقط مادرش زنگ زد صبح، اونم واسه اینکه سر و گوشی آب بده.

چیکار کنم به نظرتون؟ چرا زورشون میاد واسه من خرج کنن ولی جلو چشم من واسه دختراشون جهیزیه گرون میخرن

اولش همینه ... اختلافات زیاده ...یکم دیگه برو جلو دیدی چرت و پرت زیاده کنسل کن کلا

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرویسو موقع عروسی بخر خب الان دارن جهیزیه میگیرن لابد دستشون خالی شده

دخترشون الان نمیخواد عروسی کنه آخه

عروسیش بعد از عیده

خب اون جهیزیشو بذاره بعد عید بخره

ضمناً اونا واسه دختر خودشون خیلی سخت گرفتن

این خوانواده و این پسر فردا برات داستان میشه ها.اصلا نباید از خرید طلا کوتاه بیای. امروز اینو نمی خرن، فردا هزار تا چیز دیگه رو. اگه پسره زنگ نمی زنه و راغب نیست کلا همه چی رو بهم بزن.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
دخترشون الان نمیخواد عروسی کنه آخه عروسیش بعد از عیده خب اون جهیزیشو بذاره بعد عید بخره ضمناً اون ...

با اج و لجبازی چیزی درست نمیشه

بلکه بدترم میشه

سما الان چرا سرویس طلا انقدر برات مهمه؟

نمیخام نظرتو برگزدونم یا اینکه دور از جون منصرفت کنم، ولی از من نصیحت از همین الان کوتاه نیا و هیچ چیزی کم نگیر، بعدا که میری داخل زندگی میبینی بقیه برا خودشون از بهترین و کلی خرج میکنن، به بقیه که میرسن صرفه جو میشن، با نامزدت صحبت کن بگو اینکه نخرم نه، تا جایی که داشتی بخر، از خودت نزن که بعدا میره رو مخت

با اج و لجبازی چیزی درست نمیشه بلکه بدترم میشه سما الان چرا سرویس طلا انقدر برات مهمه؟

میدونین سرویس طلا مهم نیست، اینکه چیزی حسابت نمیکنن مهمه، خودشون از هیچی نمیگذرن، ولی انتظار خدا بودن دارن ازت

شما از شوهرت باید توقع داشته باشی نه خانواده ش  دخترشونو وظیفشونه جهیزیه بخرن

خب اونم پسرشونه وظیفشه بدن 

چه فرقی میکنه

عروسی دخترشون الان نیست آخه

میتونن واسه اون بعدا بخرن 

ولی عقد ما الانه

میدونین سرویس طلا مهم نیست، اینکه چیزی حسابت نمیکنن مهمه، خودشون از هیچی نمیگذرن، ولی انتظار خدا بود ...

اینکه عروس خودشو با دختر خانواده مقایسه کنه جالب نیست واقعا

نگفتن که نمیخریم لابد میخوان برای عروسی بخرن

با اج و لجبازی چیزی درست نمیشه بلکه بدترم میشه سما الان چرا سرویس طلا انقدر برات مهمه؟

چون فکر کردن یه دختر مفت و مسلم اینجا نشسته بیان راحت ببرنش، چون خیلی کوتاه اومدم و قبول کردم پرو شدن.

چون خودشون دخترشون که هیچی نیست کلی واسش سخت گرفتن.