2777
2789
عنوان

ذکر

46 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان🌹

«ختم ۲۰۰۰ سوره حمد»

برای شفای مادر یکی از اعضا 

ممنون از همراهیتون🌹💕

فقط ۴۰۰ تا مونده

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟

سلام من ۷ تا سوره حمد الان میخونم براش.   شوهرم مشکل روحی روانی داره الانم یه گره تو شغلش هست  اگه بگم از استرس حالت تهوع دارم باورت میشه شبا تو خواب بیدار شم عصبی عصبی هستم طوری که شاید تا یک ساعت بعدش خوابم نمی‌بره بس که نگرانشم تو رو به مظلومیت شهدای کربلا قسمت میدم یه تایپیک  بزنه برای شوهر من هم دعا کنن آخه خودم چند بار زدم دیگه روم نمیشه بلکه یکی این وسط نفسش حق باشه  حال همسرم خوب شه همینطور کارش.     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من ۷ تا سوره حمد الان میخونم براش.   شوهرم مشکل روحی روانی داره الانم یه گره تو شغلش هست & ...

سلام عزیزم

ما یه گروهی داریم این ذکر ها رو اونجا میذاریم لینکشو میفرستم اگه خواستین بیاین

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟
سلام من ۷ تا سوره حمد الان میخونم براش.   شوهرم مشکل روحی روانی داره الانم یه گره تو شغلش هست & ...

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12