2777
2789
عنوان

باز کردن بخیه عمل پرینو رافی

1428 بازدید | 19 پست

سلام خانم ها کسی تجربه داره یا پزشک بیاد راهنمایی کنه من یک ماه عمل پرینو رافی کردم حالا دکترم گفته زیاد تنگ شده باید فردا برم یکی از بخیه هام باز کنه برام بنظر شما درد داره چجوریه باز کردن بخیه ها؟

سلام عزیزم خوبی امیدوارم سوالامو جواب بدی چون خیلی برام مهمه ممنون میشم واقعا🙏🫀

عمل پرینورافی که انجام دادی دقیقا کدوم قسمتا بخیه خورد ؟

فقط قسمت بیرون واژن یا داخل هم خورد 

سرپایی با بی حسی بود یا بیمارستان با بیهوشی؟

بعد هزینش چقد شد 

من سه سال پیش زایمان طبیعی داشتم بعد چنتا از بخیه های بیرونی باز شدن و اون ورودی بزرگ ب نظر میاد داخل مشخصه متاسفانه🥲

میخوام انجامش بدم ولی میترسم 

دوره نقاهتش چند وقته گلم؟

مشکل شما دقیقا چیبود ک عمل کردی؟؟؟

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی امیدوارم سوالامو جواب بدی چون خیلی برام مهمه ممنون میشم واقعا🙏🫀 عمل پرینوراف ...

سلام عزیزم پرینو بخیه ها جوری زد زیاد مشخص نبود ولی بیشتر بیرون یعنی داخل هم داشت ...نقاهتش تقریبا کامل خوب بشه اوکی بشی ۱۴ روز البته من لابیا پلاستی هم داشتم هزینه ۱۵ میلیون یعنی دوتا عمل 

سلام عزیزم پرینو بخیه ها جوری زد زیاد مشخص نبود ولی بیشتر بیرون یعنی داخل هم داشت ...نقاهتش تقریبا ک ...

سلام عزیزم خوبید؟ میشه در مورد پرینورافی یکم منو راهنمایی کنید من اطلاعاتی ندارم خیلی هم میترسم از درد و نقاهتش 

مثلا ببخشید دستشویی رفتن تو اون دوران ک بخیه داری

یا اولین رابطه بعدش

چیا رو باید رعایت کرد و چ کارایی رو نباید انجام بدم؟

اخه دکترا توضیح نمیدن من چندتا دکتر رفتم ی نفر هم توضیح نداد برام چجوریه فقط میگن راحته یکم لطف کن منو راهنمایی کن

سلام عزیزم پرینو بخیه ها جوری زد زیاد مشخص نبود ولی بیشتر بیرون یعنی داخل هم داشت ...نقاهتش تقریبا ک ...

مرسی فداتشم 

ینی کلا ۱۴ روز طول کشید تا بخیه های داخل هم خوب بشن و جوش بخورن ؟!

من خیلی بد زخمم متاسفانه

نمیدونید دقیقا هزینه پرینو چقد شد میخوام پول جمع کنم انجامش بدم بعد اینکه داخل بیمارستان انجام دادی یا مطب سرپایی؟

شما عفونت نداشتین و عملتون کردن؟

من دارم درمان میکنم ک با امادگی کامل برم عمل کنم ک بعدش مشکلی پیش نیاد انشاالله…

خیلی استرس دارم اگه تو مطب انجام بدن بهتره هزینش کمتر میشه

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

سلام خوبید؟  شما انجام دادید؟ اگ انجام دادید میشه یکم توضیح بدید؟

نه عزیزم پولشو اوکی کنم میرم انجامش میدم

منم کلی پرس و جو میکنم ک ببینم دقیقا چجوریه…

نه عزیزم پولشو اوکی کنم میرم انجامش میدم منم کلی پرس و جو میکنم ک ببینم دقیقا چجوریه…

گلم درد ک همه عمل ها دارن من ۱۴ روز طول کشید تا کامل خوب خوب بشم باید بیشتر موقع دراز کش بودم چون نشتن خطرناک بود از سرویس فرنگی تا ۴۰ روز استفاده کردم هزینه اش توی مطب چون دوتا عمل بود ۱۵ میلیون شد دکتر گفت چون لیزرم توی مطب اینجا انجام میدم ک بیمارستان هزینه اش بیشتر بود منم عفونت یه مقدار داشتم ولی بعد عمل داروهام مرتب استفاده کردم اصلا هیچ تاثیر بدی توی رابطه ندارا بلکه بهتر هم میشی چه لابیا پلاستی چه پرینو رافی 

جواب سوالتون ک درمورد عمل لابیا و پرینو پرسیدین دادم بالا نگاه کنید

بخشید یعنی ۴۰ زوز گدشته از عملتون ،بعد چطوور میخاد بخیه رو باز کنه جوش نخورده مگه؟؟

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
گلم درد ک همه عمل ها دارن من ۱۴ روز طول کشید تا کامل خوب خوب بشم باید بیشتر موقع دراز کش بودم چون نش ...

وای پس زیر ۷ تومن نباید روش حساب کرد 

داخل مطب انقده وای بحال بیمارستان

شما کدوم شهرین؟