2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا عید قربان از امشب میشه چهل شب ... چله برمیداری چلهری حضرت یونس بود البته فکر میکنم ... شاید اسم پیامبرش رو درست نگفتم . من دو سال پیش یس و واقعه برداشتم و حاجت گرفتم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
الان دقیق یادم نیست تا روز عید قربان یا شبش ... اگه شبش باشه میشه از امشب اگر روزش باشه میشه از فردا ..
واای خداتوشوکم الان...خدایاشکرت بهداالان تاپیک یک کاربربودم که پرسیده بودباختم حشر حاحت کرفتین یانه ،منم کفتم بله. امایادمه من اولین بارچله کلیمه همینحاگرفتم وقربون خدابشم حاحتموگرفتم . فک نمکردم الان زمانشع. کی هست بچه ها؟؟؟
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
زمان دقیقش ازکی میشه ؟؟: من بیصبرانه منتظرش بودم فقط نمیدونم میشه دوتانیت رو برای یک ختم برداشت
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
از فردا شبه عزیزم . ما هم گروه درست کردیم برای ختم واقعه به نیتت حل شدن مشکلات مالی عزیزانی که یاریمون میکنن . چون تعداد زیاده هر شب به نیت دو نفر خونده میشه . لینکش و میذارم اگر خواستید بگید تا به لیست اضافتون کنم
من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
عزیزم هر چی خودت دوست داری بردار . من خودم یس و واقعه برداشتم . یس برای ازدواج با فرد صالح و واقعه هم برای اینکه همسرم درامد خوبی داشته باشه