2821
2789
عنوان

سونو گرافی ؟؟؟

78 بازدید | 9 پست

سلام میشه سونو گراف هارو برام توضیح بدین من با این که یه بچه دو ساله هم دارم هنو نمیدونم اسم درست سونو هارو مثلا میگن غربالگری و سونو ان تی و اینجور چیزا فقط میدونم چند هفته و چند ماه باید برم ...آلام زنگ زدم برا سونو میگم دوازده هفته رو میخوام بیام میگه همون سونو آن تی دیگه موندم چی بگم یا میگه آزمایش هم داره لطفا برام خلاصه توضیح بدین ""(::

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست متوجه منظور نشدم سونو دوازده هفتگی منظورتونه

نه منظورم اینه که سونو و غربالگری هارو اصلا سر در نمیارم که برای چی انجام میشه و چند هفته باید بری 

هفته ۱۲ عربالگری اوله یاهمون ان تی اول میری سونو گرافی انجام میدی بابرگه سونو میری ازمایشگاه برای از ...

همون آزمایش های سه ماهه اول بارداری رو میگی عزیزم یا جداست چون از طرف خانه بهداشت رفتم اونو انجام دادم الان میخوام برم برا سونو میگه آزمایشم داره منظورش همونه که انجام دادم یا نع

همون آزمایش های سه ماهه اول بارداری رو میگی عزیزم یا جداست چون از طرف خانه بهداشت رفتم اونو انجام دا ...

نه ازمایش سه ماهه نیست

مربوط به سندروم داون هست حتما باید با برکه سونوگرافی بری این ازمایشو بدی همون روزم باید بری

نه ازمایش سه ماهه نیست مربوط به سندروم داون هست حتما باید با برکه سونوگرافی بری این ازمایشو بدی همو ...

اها ممنون گلم ..

نه منظورم اینه که سونو و غربالگری هارو اصلا سر در نمیارم که برای چی انجام میشه و چند هفته باید بری&n ...

اها سونو ان تی دوازده هفته باید بری یعنی بین یازده هفته تا سیزده هفته

بعد سونو مستقیم میری ازمایشرو انجام میدی

بعدیشم هفتع پونزده شونزده باید اپل ازمایش غربالگری دومیرو انجام بدی هفته هیجدهم هم باید سونو انومالی انجام بدی

خب حالا چیا نشون میده 

توسونوهاا دور سر. کمر شکم و ستون فقرات جنین 

دریچه قلب 

مغز جنین  و تیغه بینی. اندازه گیری میشه واگر مشکلی بود بهتون میگ

حالا توازمایشهاا اگر بیماری از نوع ژنتیکی داشته باشه احتمال داده میشه مث سندرووم داون 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش