یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی 🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیمکارت بدزدم و اکانت بزنم 😵💫حِق🥲
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
و اینکه علت بپرسید. اگه گفتن اعتماد نداری(امثال این حرفا)، مقاوم باشید نرید... دوره نامزدی دوره شناخت و امکان بهم خوردنش زیاده. محتاط باشید.
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵