2777
2789
عنوان

ویتامین D3

93 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من ویتامین دیم نزدیک ۳۰ و خورده ایه که میگه دکتر کمه و  دو هفته ای یه قرص ویتامین دی ۵۰۰۰۰ مصرف کن من از قبل ویتامین دی روزانه گرفتم الان ۹۰ تا دارم به نظرتون اینا رو بخورم اثر میبینم ؟بعد بیام ۵۰۰۰۰ بخورم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ۵۰ هزار دوز بیشتریه ،ولی ی داروساز می‌گفت هزار چون روزانه خورده میشه جذبش بیشتره ،با غذای چرب بخور چون ویتامین دی محلول در چربیه ، خیلی هم پایین نیس نگران نباش ی مدت بخوری خوب میشه ،اگه میتونی ی ساعاتی ک آفتاب شدید نیس با ضدآفتاب در معرض آفتاب قرار بگیر

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

ویتامین دی منم کم بود روزی ۵۰هزار میخوردم یا هفته ای یدونه...الان ازمایش دادم رو ۱۷ تاثیر نداشته زیاد بااینکه باز دارم میخورم

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
ویتامین دی منم کم بود روزی ۵۰هزار میخوردم یا هفته ای یدونه...الان ازمایش دادم رو ۱۷ تاثیر نداشته زیا ...

به دکتر بگو واست امپولش رو بنویسه ،من یبار رو پنج بود چند بار آمپول زدن اومد رو ۴۵

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
به دکتر بگو واست امپولش رو بنویسه ،من یبار رو پنج بود چند بار آمپول زدن اومد رو ۴۵

عه باردارم مشکلی نداره

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
عه باردارم مشکلی نداره

اهان نه تو بارداری نمیشه ،منم تو بارداری ۱۹ بود تا آخرم با اینکه هر روز می‌خوردم شد ۲۲ ،باید قبل بارداری کمبود نداشته باشی چون تو بارداری خودش از بدن کم میشه ،همونا رو بخور ک کمتر نشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞