2777
2789
عنوان

بهورزی

944 بازدید | 21 پست

دوستان.بنده رشته جغرافیامیخونم و ترم ۴هستم.میخوام برای آزمون بهورزی شرکت کنم.منتهامیگن درصورتس که قبول شی بایدازدانشگاه انصراف بدی خب این انصراف جریمه داره حدودا۲۵تا۳۰میلیون تومان.بنظرتون اگ قبول شم ارزش اینو داره که انصراف بدم؟و اینک اونایی که شرکت کردن باید چه وقتی انصراف بدی قبل مصاحبه یا بعدش؟

فرهنگیانی؟

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شهر شمارو نمیدونم..

اما شوهر بدبخت من از کارش استعفا داد بخاطر بهورزی که قبول شد یکسال که گذشت مدیر اموزشگاه خیرندیده اشون عذرشو خواست و گفت نه تو کشش نداری..

و اخراجش کرد در صورتی که عالم و ادم میدونستن که حقش نبود..

کاش فقط شوهر من رو اخراج کرده بود میگفتم شوهرم مشکل داشت...

از اول دوره تا الان ۸ نفر رو اخراج کرده...

یعنی بیشتر از یه دانشگاه معمولی..

نمیدونم شاید شهر شما انقد عقده ای بیچاره یه جا نیوفتادن اما برای ما خیلی مسمومه

اگر استخدام رسمی میشی به نظرم ارزشش داره. بهروز چه کار میکنه؟

تو خونه بهداشت کارمیکنه واینک استخدام رسمی تو جغرافیا خیلی سخته ولی بهورزی ازهمون بدو ورود استخدامی.کل مشکلم جریمه دانشگاهمه تف

نه بابا اگ فرهنگیات بودم که غمم نبود

اهاا بخاطر چون جریمش گفتی

دولتی میخونه

اگ ارع ک نشنیده بودم باید جریمه داد

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
آقاااااااا یکی به من بگه آزمون بهورزی چیه ،💔 خو شاید ماهم رفتیم،🥺دربدر دارم دنبال یه رشته خوب میگ ...

تو خونه بهداشت کارمیکنین و اینک در روستاهااست.مثل کمک پرستاره