2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه اگه جاش بد بود نره دوباره دفترچه پست کنه 

مگه میشه؟ دفترچه رو فقط یه بار میشه پست کرد. وقتی مشمول خورد اگه نره غیبت براش رد میشه

مگه خونه خاله س که دلش نخواست دوباره دفترچه پست کنه؟

لابد یچیزی میدونم ک میگم 

وقتی پسران جوان مشمول خدمت ، دفترچه اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰ + تکمیل کرده ،  بعد ۲۰ روز از ارسال مدارک و تکمیل فرم های مربوطه برگه اعزام به خدمت فرد مورد نظر ارسال می شود که در آن تاریخ اعزام قید شده است و اگر تا ۲۰ روز این برگه ارسال نشد بایستی به اداره وظیفه عمومی محل سکونت خود مراجعه و به دریافت برگه حضوری اقدام کند .

فرد مشمول پس از دریافت برگه اعزام که در آن تاریخ و ساعت و مکان  کد مرکز آموزش درج شده  اوضاعش تغییر کند مثلا واجد شرایط دریافت معافیت ها از جمله معافیت کفالت شود و یا در دانشگاه قبول شود باید پس از تاریخ اعزام به سازمان وظیفه عمومی محل خود مراجعه و موضوع را در میان بگذارد . فرد مورد نظر نمی‌تواند بدون هماهنگی و سرخود در روز اعزام به خدمت غیبت کند اگر اینکار را انجام دهد وارد دوران غیبت می شود و اضافه خدمت به او تعلق می گیرد . این فرد می‌تواند بر اساس مدارک تحصیلی خود در دوره های بعدی به خدمت اعزام شود مثلا ابتدای ماه های زوج و یا نوزدهم هر ماه در هرصورت به او ۳ ماه اضافه خدمت تعلق می  گیرد .

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2829
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز