2777
2789
عنوان

تغییر رشته

221 بازدید | 10 پست

سلام من امسال میرم کلاس دوازدهم رشتمم حسابداری هست ولی هیچ علاقه ای به رشتم ندارم و چیزی زیاد ازش سردر نمیارم دوست دارم برم انسانی بنظرتون میتونم یا خیلی سخت هست انسانی؟

کنکورش خیلی سخته؟

و اینک بخوام رشتمو تغییر بدم ۵۰درصد واسه معدل هست معدل دوازدهم حسابداری رو ببرم بالا ؟

اع منم دوازدهممو تموم کردم حسابداری  چرا دوست نداری؟ خیلی شیرینه که  توی انسانی رشته ی خ ...

کنکور حسابداری دادی؟اگ دادی سخت بود؟

آخه من حسابداری رفم کاردانش فک میکردم کتاب کاردانش و فنی شبیع هم هست ولی رفتم متوجه شدم که فنی بیشتر از کاردانش کتاب داره بخاطر همون گیج شدم م از اول هم میخواستم برم انسانی ولی معدلم بالا نبود که قبول بشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کنکور حسابداری دادی؟اگ دادی سخت بود؟ آخه من حسابداری رفم کاردانش فک میکردم کتاب کاردانش و فنی شبیع ...

در حال آماده شدنم عزیزم، جمعه کنکور دارم 

وقتی دادم میتونم بگم سخت بود یا نه ولی از الان ک بنظرم راحته 

برای کنکور باید کتابای فنی رو بخونی، بقیه ی کتابام ک مشترکه عمومیا و اینا، اگه از الان شروع کنی راحت میرسی سال بعد ولی اگه درست ضعیفه بنظرم همینو بچسب و قوی کن، با این شاخه و اون شاخه پریدن کاری درست نمیشه

در حال آماده شدنم عزیزم، جمعه کنکور دارم  وقتی دادم میتونم بگم سخت بود یا نه ولی از الان ک بنظ ...

آخه من کتاب فنی رو اصلا بلد نیستم

اگ بلدی میتونی بعد کنکور بهم یاد بدی

آخه من کتاب فنی رو اصلا بلد نیستم اگ بلدی میتونی بعد کنکور بهم یاد بدی

آره عزیز، تعریف از خود نباشه معدلم 19و 93 شد

سه ساله شاگرد اول کلاسم 

ولی بنظرم اولین قدمت این باشه ک کتابای فنی رو پیدا کن

کتاب تست هم بگیر و شروع کن ب خوندن از سال دهم 

درسته کتابا فرق داره ولی ماهیت حسابا و ثبتا ک عوض نمیشن، شروع کن و بخون، سوال داشتی من جواب میدم عزیزم 

مثلا روزی چند ساعت بخونم خوبه ب نظرت ؟

ببین ساعت خاصی مشخص نکن... مثلا روزی دوتا پودمان بخون دهمو چون راحته، بقیشونم هفته ای سه تا بخونی و بقیشونم دوره کنی عالیه 

فقط خلاصه نویسی کن، من از پارسال خلاصه نویسی کردم و تست زدم، الان خیلی مسلط ترم 

منم سال دهمم مجازی بود کتابمو بازم نکرده بودم مثل تو هیچی نمی دونستم ولی همرو خوندم، تو هم میتونی فقط نباید نا امید بشی، فقط تستم بزن ک با نکات بیشتر آشنا بشی 

کتابام یا اخوان بگیر یا چهارخونه

ببین ساعت خاصی مشخص نکن... مثلا روزی دوتا پودمان بخون دهمو چون راحته، بقیشونم هفته ای سه تا بخونی و ...

باشه ممنون امیدوارم بتونم قبول بشم از الان استرس گرفتم 

عام چیزه بعدم اگه سوالی داشتم باید چطوری پیدات کنم؟

و اینک واسه خودم مشاور هم بگیرم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز