2777
2789

خب دوستان اول از همه بگم بله طلسم و دعا وجود داره 

دوما هر اتفاق زندگی رو گردن این چیزا نندازین چون دعا و طلسم هرکسی بلد نیست و ۹۵ درصد این دعا نویسا و مثلا سیدا و ... دروغه و برای سو،استفاده مالی از شماست 

سوما باطل السحر قرانی هست که خودتون میتونید انجام بدین و بهتره از دفتر مراجع بپرسین یا تو نت بگردین زده اتفاقا امروز برنامه سمت خدا داشتن میگفتن چه ایه هایی بنویسید همراهتون باشه 

چهارما درباره دعانویسا خطرناک ترین کار ممکنه مراجعه بهشون ، زندگیتون در معرض نابودی قرار میدین

الان بقیشو میگم دارم تند تایپ می‌کنم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میگم خطرناک ترین 

جون اون درصد کمی که طلسم و دعا بلدن میخوام کاری کنن شما همیشه بهشون وابسته باشین و پول درارن پس طلسم و دعاهای بسیاااار خطرناکی مینویسن 

و گره های زیادی تو زندگیتون ایجاد نیکنن 

ممکنه یه مدت یه کارای دروغی یا زیرکی زیاد انجام بدن تا شما بهشون باور کنید بعد کاراشون شروع میشه 

ممکنه پای اجنه رو به زندگیتون باز کنن چجوری ؟؟ الان میگم 

ما ی نفری رو داریم ب نام شیخ مریم خیلی معروف لباس طرف رو میدی میگه مشکلش چیه چاقو حضرت ابراهیم دستشه ...

کجا هست؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

کافیع پات برسه ب خونه ی یکی از این دعا نویساااا

رسماااا بدبخت میشی

اونا اگر دعا نویس بودن ی دعا واس خودشون مینوشتن زندگیشون عالی بشهههه

خیلیا دیدم طرف این چیزا رفتن و بدبخت شدن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا وجود نداره

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
ما ی نفری رو داریم ب نام شیخ مریم خیلی معروف لباس طرف رو میدی میگه مشکلش چیه چاقو حضرت ابراهیم دستشه ...

میتونی ازش بپرسین مشکل ما کی حل میشه چطوری

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

اینجوری که دعاها یا توهین به خدا و ائمه و قرانه اکثرا زبان عبریه 

گاهی دعا قرانیه شما میبینید ولی متاسفانه نمی‌دونید اون کاغذ چه مشکلاتی داره 

گاهی کاغذاشون الوده به نجاسات شده قبلا 

نجاسات ورود اجنبه رو تسهیل میکنن