تماممم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2394 عنوان کاش میشد 352 بازدید | 10 پست خدایامیشد یه جای به زندگیم خاتمه بدی به بزرگیت قسم دیگه نمیتونم توان ندارم 1402/05/28 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalan_donya_32 عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 15683 عجله نکن خواهرتا۵۰سال دیگه هیچکدوم از کاربرای اینجانیستن الآنم ی پیتزابگیربخورحالشوببرهیچی ارزش ناراحتی نداره💋 Dunyada olumden baskasi yalan
تماممم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2394 عجله نکن خواهرتا۵۰سال دیگه هیچکدوم از کاربرای اینجانیستن الآنم ی پیتزابگیربخورحالشوببرهیچی ار ... بقران دیگه نمیتونم میخام بخاطر بچم تغییر بدم شرایطو ولی انگار زورم به پای زور این روزگار لعنتی نمیرسه
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38628 سلام عزیزم ببخشید صفحه درخواست برام باز نمیشه درخواستت رو قبول کنم شرمنده عزیزدلمبه محض اینکه باز بشه قبول میکنمخواستم بهت بگمعزیزدلم تاپیکت رو خوندم ناراحت شدم چی شده؟ چرا غمگینی عزیزم؟ صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
تماممم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2394 سلام عزیزم ببخشید صفحه درخواست برام باز نمیشه درخواستت رو قبول کنم شرمنده عزیزدلم به محض اینکه باز ... سلام قربونت برم عزیزم .خواستم حالتو بپرسم بهتری اگه خدابخاد؟دشمنت شرمنده باشه عزیزدلم.مشکلات زندگیم انقدر زیاده که تنها راه نجات مو تو مرگم میبینم فقط
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38628 سلام قربونت برم عزیزم .خواستم حالتو بپرسم بهتری اگه خدابخاد؟دشمنت شرمنده باشه عزیزدلم.مشکلات زندگیم ... ممنونم از محبتت عزیزم خداروشکر خوبمعزیزدلم شما مادری نباید حرف مرگ رو بزنی دور از جونتون،آخرش درست میشه نگران نباش خدابزرگه صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
تماممم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2394 ممنونم از محبتت عزیزم خداروشکر خوبم عزیزدلم شما مادری نباید حرف مرگ رو بزنی دور از جونتون، آخرش در ... قربونت برم خداروشکر که خوبینمیدونم هرچقدر زور خودمو میزنم شرایط یکم درست کنم نمیشه .گرفتارشدم با یه شوهر زبون نفهم بی مسئولیت و بی عرضه زندگی رو برامون جهنم کرده بخدا
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38628 قربونت برم خداروشکر که خوبی نمیدونم هرچقدر زور خودمو میزنم شرایط یکم درست کنم نمیشه .گرفتارشدم با ... ممنونم دوست عزیزمدوست عزیزم میدونم واقعا سختهشاید باورت نشه ولی یکی از نزدیکانم مشکل شما رو داشت خیلی سختی کشیدالان زندگیش خوب شده شوهرش عاقل شدو براش گذشته رو جبران کردامیدوارم برای شما هم معجزه بشه صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
تماممم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2394 ممنونم دوست عزیزم دوست عزیزم میدونم واقعا سخته شاید باورت نشه ولی یکی از نزدیکانم مشکل شما رو داشت ... عزیزدلمی ممنونم ازت مهربونم .انشالله شماهم همیشه تن تون سلامت باشه دلتون خوش
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38628 عزیزدلمی ممنونم ازت مهربونم .انشالله شماهم همیشه تن تون سلامت باشه دلتون خوش قربونت عزیزمممنونم از دعای خیرت سلامت باشی دوست عزیزم صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
تماممم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2394 قربونت عزیزم ممنونم از دعای خیرت سلامت باشی دوست عزیزم ♥️♥️