2777
2789

کردستان و کرد درسته 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
کردستان و کرد درسته 

اونی که شما نوشتی فارسیشه

کوردیش میشه ،کوردستان و کورد

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوچه قلبکم کارت چو

سلام زیبا جان خوبی 

من خیلی خیلی خیلی کورد ها رو دوست دارم خیلی زیادا 

باورت میشه ارزومه یه بار بیام کوردستان و کرمانشاه، اوففف لباساتون خیلی قشنگه خودتونم که دیگه از خوشکلی و جذاب بودن نمونه هستین، دعا کن برام دانشگاهم اونجا قبول شدم چون حالا حالاها قسمتم نمیشه بیام کورستان. خلاصه هرپژی کورد و کوردستان😉😍 

از کوردی فقط این رو بلدم😄💜

سلام زیبا جان خوبی  من خیلی خیلی خیلی کورد ها رو دوست دارم خیلی زیادا  باورت میشه ارزومه ...

سلام  جان  دل..قربوت. .....شما لطف دارین ماهم شما عزیزان رو دوس داریم...ان شاءالله دانشگاه اینجا قبول بشی...سپاس گذارم عزیزم  خودتونم همیشه زنده وپایدار باشید😘😘😘