2777
2789
عنوان

۲ تا سقط داشتم

186 بازدید | 18 پست

این دومی ک پوچ بود همزمان خواهرمم باردار بود

ولی خب چیزی بمن نگفته بود تا مطمئن شه قلب بچش تشکیل میشه

بچه من سقط شد و امروز خبر بارداریشو داد

یهو دلم گرفت برا خودم ولی خب از طرفی هم از خدا میخوام بچه خواهرم رو نگه داره چون واقعا سقط سخته 

اون از من کوچیک تره

خیلی دلم گرفته

خیلی تنهام

شوهرم هیچ وقت کنارم نبوده همیشه نقطه مقابلم بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم‌بارداری پوچ داشتم. از اخرین سقطت بذار۶ماه بگذره...۳ماه دوم ازا ن ۶ماه شروع کن قرص اسپرین بچه بخور تاخونت رقیق بشه بعد از ۶ماه اقدام کن البته زیر نطر پزشکت....اگر تونستی پژوهشکده ی رویان برو ...باردری پوچ برای اکثریت اتفاق میفته و بیماری محسوب نمیشه اکثرا ۱بارشو تجربه کردن.اصلا ناراحت نباش.تحت نطر  دکتر باش تا تایمی که صدای قلب بچتو نشنیدی به کسی خبر بارداریتو نده.تو هم زرنگ باش.

الهی خدا دل شکستتو شاد کنه منم دوتا سقط داشتم دومیش چند روز پیش بود هنوز بقایا دارم دلم خونه😭

اره دلم بدجور شکسته باورت میشه گوشی رو برداشتم زنگ زدم بیاد خونه شاید بتونه آرومم کنه ولی فقط دادو بیداد شنیدم 

اره دلم بدجور شکسته باورت میشه گوشی رو برداشتم زنگ زدم بیاد خونه شاید بتونه آرومم کنه ولی فقط دادو ب ...

همه مردا همینن عزیزم نمیتونن مثل ادم رفتتر کنن غصه نخور خدای توام بزرگه بعد هر سختی اسونی هست توکل کن بهش دا دلشکسته باخدا حرف بزن من اینجوری اروم میشم

منم‌بارداری پوچ داشتم. از اخرین سقطت بذار۶ماه بگذره...۳ماه دوم ازا ن ۶ماه شروع کن قرص اسپرین بچه بخو ...

شنیدن صدای قلب جنین برام ی حسرت شده

هر بار سونو قلب رفتم ناامید برگشتم 

چقد لحظه قشنگیه شنیدن صدای قلب بچه

همه مردا همینن عزیزم نمیتونن مثل ادم رفتتر کنن غصه نخور خدای توام بزرگه بعد هر سختی اسونی هست توکل ک ...

من ادم بدی نبودم ولی تو زندگی خیلی اشک ریختم 

نمیدونم خدا کجاست چرا منو تو این شرایط میزاره