2777
2789
عنوان

داروسازی

504 بازدید | 12 پست

داروسازی دانشگاه تبریز روزانه چه رتبه ای میخواد ؟ ۲۵۰۰ اینا میشه؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیفه ، برو پزشکی یک شهر دیگه

باید به این درک برسیم که وقتی یک زن پوشش ازاد دارد ، هرزه نیست ، دنبال همسر دیگران نیست ، دنبال دیده شدن نیست ، عقده ای نیست ، بی خانواده نیست ، اهل دروغ و ناپاکی نیست و ...    طبق امار ها ۲۰۲۲ , 60 درصد مسلمانان جهان حجاب سر دارند که لازم به ذکر است  که درصد زیادی از ان ها از سر اجبار است پس می توان فهمید کسی که پوشش ازاد دارد ، می تواند مسلمان باشد ، دقیقا مثل زنان سرزمین عربستان و لبنان و فلسطین و امارات و ...  .  پس لطفا به این درک برسیم که از روی پوشش ، کسی رو قضاوت نکنیم
بستگی به سهمیه و بومی بودن و اینا داره ۲۵۰۰ رتبه کشوری ولی خوبه  شاید دوره دوم تهران هم بیاری ...

رتبه خودم نیست مال پسرخالمه

یعنی تهران هم میاره؟

خودم نیستم اگه خودم بودم قطعا پزشکی میرفتم 

بهش بگو با این رتبه دندان پزشکی آزاد هم میاری ، درسته تبریز نمیاره ولی درکل ....

خیلی حیفه ، راهنماییش کن

باید به این درک برسیم که وقتی یک زن پوشش ازاد دارد ، هرزه نیست ، دنبال همسر دیگران نیست ، دنبال دیده شدن نیست ، عقده ای نیست ، بی خانواده نیست ، اهل دروغ و ناپاکی نیست و ...    طبق امار ها ۲۰۲۲ , 60 درصد مسلمانان جهان حجاب سر دارند که لازم به ذکر است  که درصد زیادی از ان ها از سر اجبار است پس می توان فهمید کسی که پوشش ازاد دارد ، می تواند مسلمان باشد ، دقیقا مثل زنان سرزمین عربستان و لبنان و فلسطین و امارات و ...  .  پس لطفا به این درک برسیم که از روی پوشش ، کسی رو قضاوت نکنیم
عه ب ماهم از فامیل پرسیدیم گفتن ۲۵۰۰ شدیم 😄

دیگه رند ۲۵۰۰ که نیست یکم اینور اونور میشه

من خودم کارنامش و دیدم 

بهش بگو با این رتبه دندان پزشکی آزاد هم میاری ، درسته تبریز نمیاره ولی درکل .... خیلی حیفه ...

آخه زیاد فرقی به حالش نمیکنه ، وضعشونم توپه دارو بخونه به محض تموم شدن داروخونه باز میکنه که اونم درآمدش خیلی بالاس