2777
2789

من ردمی ۹ دارم ولی کلا شیائومی نخر فقط اسم در کرده و کلا هنگ هست و حافظه ش هم واقعی نیست ، مثلاً چند وقت پیش ده گیگ خالی کردم و تو تنظیمات نشون داد مثلاً از ۸۷ درصد شد ۸۵ درصد . سه چهارتا عکس از صفحه گرفتم ،نوشت حافظه کافی وجود ندارد .کلا مزخرفه ، هونور8 aبگیر عالیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته  ممنون

خواهش میکنم ، قبلاً هونور 6xداشتم تو کلاس آنلاین از روی سه پایه پرت شد کمی ال سی دیش آسیب دید دیگه با تعریف های دروغ فروشنده شیائومی گرفتم ولی مجدد برگشتم از همون قبلی استفاده میکنم ببخشید که میگم ولی واقعا اشغال هست هم سنگین هست هم خوش دست نیست . برادرزاده هام هونور 8a دارن کلی فیلم و عکس و سریال و بازی دانلود کردن هنوز به 50درصد حافظه نرسیده

خواهش میکنم ، قبلاً هونور 6xداشتم تو کلاس آنلاین از روی سه پایه پرت شد کمی ال سی دیش آسیب دید دیگه ب ...

من خودمم شیائومی دارم 128گیگ خیلی کم عکس دارم فیلمم اصن ندارم ولی حافظش همش 98درصد پره 

واقعا عذابم میده 

راست میگین 

شیاومی نسبت به پولی که میدین واقعا خوبه ... شما الان مثلا با 7.500تومن میتونی ایفون بخری ؟ سامسونگ ه ...

دقیقا شبیه آیفونه و کاراییش نسبت به سامسونگ بهترم هست

من خودمم شیائومی دارم 128گیگ خیلی کم عکس دارم فیلمم اصن ندارم ولی حافظش همش 98درصد پره  واقعا ...

خب خدارو شکر تجربه ش رو داری ، انر 8 بگیر قیمتش هم همون حدود ۷ هست ، گوشی های ظریف و در عین حال پرقدرت و عمری هست

گوشیم ردمی ۱۲ اصلا خوب نیست همش هنگه نخر سامسونگ بهتره یا هواوی

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿