2777
2789

من میخدام با سوابق برم دانشگا پیام نور 

منظرم دفتر چه بیاد نمیدونم کی میاد 

خواستم بدونم ک دیپلممو باید قبل انتخاب رشته ببرم؟؟؟؟ یا نه ردزی ک حواب انتخاب رشتم اومدو بعد ببرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع انتخاب رشته کددانش آموزی و چن تا چیز دیگه که تو دیپلمت هست رو  کافی نت میخاد موقع ثبت نام ...

عزیزم اطلاع نداری که من دیپلم کارودانش دارم بعد کنکور انسانی دادم با سوابق بخام برم سوابق دیپلم کارودانش رو در نظر میگیرن یا انسانی چون من انسانی ترمیم نکردم 

عزیزم اطلاع نداری که من دیپلم کارودانش دارم بعد کنکور انسانی دادم با سوابق بخام برم سوابق دیپلم کارو ...

با سوابق یا باید دیپلم انسانی داشته باشی یا در کنار دیپلم کارو دانش یه مدرک دانشگاهی داشته باشی 

من خودم دیپلم کار دانش داشتم کاردانی نقاشی رفتم کارشناسی تغییر رشته دادم رفتم روانشناسی 

❤️
با سوابق یا باید دیپلم انسانی داشته باشی یا در کنار دیپلم کارو دانش یه مدرک دانشگاهی داشته باشی  ...

نظام جدیدم فکر نکنم یکی از اشنا ها با کارودانش الان داره حقوق میخونه فقط خواستم بدونم سوابق کدوم رو در نظر میگیرن