2777
2789
عنوان

نظرتونو بگید

71 بازدید | 7 پست

اگه برای خونوادتون هر چی خواست کم نذاری...ازت هر چی بخان انجام بدی ولی تو بخای. خیلی کم جواب بدن..بعد وقتی ناراحت و عصبی باشی به حرفی بزنی به دل بگیرن .و ازت فاصله بگیرن باید چیکار کنی؟توروخدا بگید خیلی مهمه

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

خانواده قدر نشناس بی چشم و رو کمتر باهاشون رفت امد کن تو هم فاصله بگیرر..

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو تاپیک خاستم بنویسم شوهر گوشیم دائم خودکاره بعد ثبت زدم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

نمیدونم چیکار کنم خیلی برام مهمه

https://www.ninisite.com/user/0abf4e36-1fb2-4797-a812-fd5e7b350465/yalan-donya-32

نه میشه دادگاه انقلاب شکایت کرد نه دادگاه عمومی فقط میتونی قطع رابطه کنی . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را