2821
2789
عنوان

مقدارش چقدر؟

293 بازدید | 24 پست

سلام خانما من هربار که پریود میشم  یک روز ونصفی یا خیلی که صرفه جویی کنم دو روزه  یک بسته نواربهداشتی تموم میکنم

بنظرتون طبیعی وشماهم همینجورید؟ یا خونریزیم زیاده؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بسته های نوار بهداشتی جدیدا 6 و 7 تایین. اگه هر هشت ساعتم عوضش کنی تموم میشه پس طبیعیه  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
زیاده به نظرم، یا خیلی زود زود عوض میکنی

نه کاملا کثیف میشه

ولی اینم بگم از روز چهارم به بعد دیگه خیلی کم میشه

شما چی؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بسته های نوار بهداشتی جدیدا 6 و 7 تایین. اگه هر هشت ساعتم عوضش کنی تموم میشه پس طبیعیه    

نه من شمردم ده تایی هستن

حتما ازمایش خون بده احتمال زیاد کم خونی داری و قرص آهن ابدا بدون تجویز نخور خطرناکه

مرسی عزیزم نه کم خونی نداشتم تاحالا

نه کاملا کثیف میشه ولی اینم بگم از روز چهارم به بعد دیگه خیلی کم میشه شما چی؟

نباید انقد زیاد باشه 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مرسی عزیزم نه کم خونی نداشتم تاحالا

حالا توازمایش بده حتی ازکمبود اهن یا ذخایر اونهم میتونه باشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حالا توازمایش بده حتی ازکمبود اهن یا ذخایر اونهم میتونه باشه

چشم ممنونم

نه کاملا کثیف میشه ولی اینم بگم از روز چهارم به بعد دیگه خیلی کم میشه شما چی؟

آهان من تقریبا دو روز اول روزی دو تا اینا عوض میکنم بعدش دیگه از روز سوم اینا خیلی کمتر میشه تا پنجم

#جانفدای_ایران🇮🇷💚

نه من شمردم ده تایی هستن

بازم خیلی زیاد نیست و عادی محسوب میشه. شدت خونریزی هم یه جور نیست و معمولا(نه همیشه) به ژنتیک بستگی داره. یعنی مشابه مادر یا خواهرتی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چن سالته  چند وقته اینطوری

ازهمون ۱۲ سالگی که پریود میشدم اینجوری بودم من مادر نداشتم ولی

همیشه به دوستام میگفتم  من خیلی نواربهداشتی مصرف میکنم میگفتن وسواسی  ومیخوای به ما فیس بدی که پریود میشی🤣

دیگه هیچی نگفتم تا الان که ۳۵ سالمه 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز