2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرگرمی جدید ایجاد کردن برای مردم ساده

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ولی فکر‌میکنم‌فقط اونایی که تحت نظر بهداشتن براشون نمینویس تحت نظر متخصص باشینزمان‌هر غربالگری مراج ...

اول اینجوری قراربود بشه که اونم کنسل کردن گفتن کادر درمان کمک یا راهنمایی کنه مجازات میشه

شاید تازه بعد اینهمه سال فهمیدن نتیجه اش کذب بوده 

این پیشرفت علم ،درسال ازتولد چقدر کودک مشکل دار جلوگیری میشه ،شما هنوزم مثل سابق دوراز جون تو اطرافیان نوزادان مریض می‌بینید بدنیا بیان؟

اول اینجوری قراربود بشه که اونم کنسل کردن گفتن کادر درمان کمک یا راهنمایی کنه مجازات میشه

دقیقا سر بارداری من باید اینطوری بشه😭😭😭😭همه غربالگریام مونده

الهی نیست بشن که زندگی مردمو به بازی گرفتن 

از یه ماما تو اینستا که خبرشو گذاشته بود پرسیدم کلا انجام نمیدن یا فقط یه سری مراکز خاص باید رفت.گفت نمیدونم چی بگم

فلا ک اینجوری نیس من غربالگری اولمو رفتم دومیرم قراره هفته بعد شنبه برم برام بنویسه 

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️