2777
2789

ببخشید دوستان یه سوال با اجازه استارتر

من نمیدونم جنس پوستم چیه یبار چربه یبار خیلی خشکه جوری که پوسته پوسته میشه گاهی

منافذ باز و جوش هم یکم دارم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید دوستان یه سوال با اجازه استارتر من نمیدونم جنس پوستم چیه یبار چربه یبار خیلی خشکه جوری که پو ...

دو ساعت بعد از اینکه صورتتو شستی دست بکش به پوستت ببین اگه دماغت و پیشونیت چرب بود

پوست چربی داری

که باید هر روز بعد از شستشو ابرسان پوست چرب بزنی

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
دو ساعت بعد از اینکه صورتتو شستی دست بکش به پوستت ببین اگه دماغت و پیشونیت چرب بود پوست چربی داری ...

بله چرب که هست ولی دلیل اون پوسته پوسته شدن و نمیدونم به خصوص روی گونه هام

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اصلا هیچ وقت ضد آفتاب نمیزنم میدونم اشتباهه اما ضد آفتابا همش شبیه گچن رو پوست قشنگ نمیشه کاشکی ...

ضدآفتاب طبیعی بزن روغن گل سرخ روغن بنفشه و...

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 
من میخوام فلوییدی مای بگیرم میگن اونم محشره 

اره اونم شنیدم خوبه من پیدا نکردم هرچی گشتم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
اره اونم شنیدم خوبه من پیدا نکردم هرچی گشتم

واقعا یعنی پیدا نمیشه؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بله چرب که هست ولی دلیل اون پوسته پوسته شدن و نمیدونم به خصوص روی گونه هام

پوستت چرب ولی دهیدراتس 

لامصب مال منم همیتطوریه 

کاش یا چرب باشه یا خشک تکلیفتو بدونی

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
پوستت چرب ولی دهیدراتس  لامصب مال منم همیتطوریه  کاش یا چرب باشه یا خشک تکلیفتو بدونی

والا که حرف دل منو زدی کرم پوست چرب میزنم اینقدر که خشک میکنه صورتم کش میاد و ترک میخوره، پوست خشک و بزنم باید کیلو کیلو روغن بگیریم

والا که حرف دل منو زدی کرم پوست چرب میزنم اینقدر که خشک میکنه صورتم کش میاد و ترک میخوره، پوست خشک و ...

دقیقا منم همینم 

میگن اب زیاد بخوری درست میشه ولی من میخورم خسلی میرم دستشویی سرکار سختمه

اصن نیس بی رنگ و مخصوص پوست چرب اصن هرچی گشتم نبود

یکی من میشناسم فوق العاده است 

فقط هم برای پوست چرب 

هم بی رنگ داره هم رنگی 

با spf90

تازگی برای دوستم سفارش دادم خیلی راضی بود 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
اصن نیس بی رنگ و مخصوص پوست چرب اصن هرچی گشتم نبود

من سینره گرفتم واسه همسرم میزنه نه سفید میکنه نه چرب هست رنگ بسته بندی زرده. خودمم شون گرفتم واقعا راضیم عالیه قبلا پریم میزدم انگار تو منافذ پوستم جمع میشد وقتی عرق میکردم اصلا راضی نبودم تازه رنگیشم میزدم

Life is too short to not enjoy