2777
2789

وای من چند روز پیش ضدآفتاب سولاریس گرفتم افتضاحههههه وقتی میزنی جذب نمیشه وقتی بخایی کرم آرایشی روش بزنی تمام کرم ازایشیت میماسه و پیل میشه حدود ۱۰۰ میل خریدم ۳۷۰ فلوئیدی هم هست ولی نمی‌دونم چرا خوب در نمیاد میخام دفعه بعد درماتیپیک امتحان کنم 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

وایییی مرسییییی عزیزم😍❤

نوووش جونت عزیزم

به هرکی گفتم دعام کرده بزن حالشو ببر

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی ؟ اره مخصوص  پوست چرب دیروز گرفتم دو تا بند انگشت میزنم همیشه حسابی ماسیدو سفید شد اولش حا ...

تو خونه ام باید ضد افتاب بزنیم؟

خونه ما همش تاریکه خیلی کم نور افتاب میاد

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
واقعا؟؟ من چون از خونه کم میرم بیرون برام خوبه چجوری بود یعنی عین پماد یا ابرسان که فورا جذب میشه؟

ب من دکتر داروخونه معرفی کرد.گفتم برای مصرف روزانه میخام تو خونه.گفت فلوریدا الارو بیرنگ.یا فومیژن بیرنگ.اینا سبکه.ولی فلوریدا الارو خیلی سبکه رو پوست .مثل کرم که رقیق شده با آب هست.ابکیه.همش هم جذب پوست میشه

فلوئیدی مای سریع جذب میشه مث ابه ۱۸۷ تومنه  حیف زود تموم میشه

پیدام نمیشه 

من هرجا گشتم نبود مشهد 

بعدشم خواستم اینترنتی بگیرم هیچ جا موجود نبود نمیدونم چیه داستانش

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
فلوئیدی مای سریع جذب میشه مث ابه ۱۸۷ تومنه  حیف زود تموم میشه

من نزدیک عروسیمه فقط روزایی که میخوام برم خرید استفاده میکنم

انچنان قیمتش مهم نیست چون یه دونه بگیرمم برام کافیه

پس نیاز نیس من طبق روتین پوست میزنم چند بارم تمدید میکنم بالکن هم رفت امد دارم نورم ک هست تو خونمون

خب خیالم راحت شد😶😂

من نزدیک عروسیمه فقط روزایی که میخوام برم خرید استفاده میکنم انچنان قیمتش مهم نیست چون یه دونه بگیر ...

من روزی چندبار باید استفاده کنم 

میرم سرکار یکبار 

برمیگردم یکبار

میرم باشگاه دوباره یکبار دیگه 

خیلی بده الان ضدافتاب ایرانیو باید ۴۰۰ ۵۰۰ پول بدی 

قبلا بایودرما میگرفتی با این قیمت معرکه 

مخصوص پوست چرب میزنی؟ حساسبت نمیده؟ ماته؟

من رنگی مخصوص پوست چرب میزنم پوشش یکنواختی داره  spf50 نه حساسیت واسه چی

اتفاقا وقتی اینو شروع کرم کرم قبلیمو قطع کردم جوشم کمتر هم شد

ب من دکتر داروخونه معرفی کرد.گفتم برای مصرف روزانه میخام تو خونه.گفت فلوریدا الارو بیرنگ.یا فومیژن ب ...

واقعانی؟؟

من همیشه ضد افتابای گرون میخریدم، فک میکردم خوب باشه

اما یکی از یکی بدتر

حتی خارجیاشم برام افتضاح بود جذب پوست نمیشد

میرفتم بیرون همه زل زده بودن بهم اصن خیلی ضایع بود نگم برات انگار گچ بمالم😶😂😂😂

من رنگی مخصوص پوست چرب میزنم پوشش یکنواختی داره  spf50 نه حساسیت واسه چی اتفاقا وقتی اینو شروع ...

اخه لافارر به من حساسبت داد دادم خواهرم بزنه 

پوستم حساسه یکم 

فیوژن واتر پریم عالیه بهترین ضدافتابی بوده که استفاده کردم ولی خب با اینکه ایرانیه گرون تقریبا چون ک ...

من میخوام فلوییدی مای بگیرم میگن اونم محشره 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶