2777
2789
عنوان

دیشب دوباره...

217 بازدید | 13 پست

تو محل کارم عاشق همکارم شدم ۶ ماه همیشه هواشو داشتم تا اینکه ماه آخر قبل رفتنش بهم پیام داد و باهم دوست شدیم یه ماه تمام مدت عین دو تا عاشق و معشوق بودیم تا اینکه یه شب بهم گفت بیا خونم و من دنیا رو سرم خراب شد بهش گفتم بعد ازدواج میام خونت ولی گفت به ازدواج فکر نمی کنه💔 تو شرایطی نیستم که بخوام بی هدف با کسی دوست بمونم در کمال ناباوری با تمام عشقی که بهش داشتم رابطه رو تموم کردم اونشب فقط اشک ریختم و نگرانش شدم 

رفتم حرم امام رضا کلی دعا کردم که سر به راه بشه آخه بعدش بهم گفت قبلا تجربه رابطه ج داشته نگرانش بودم نگران سلامتیش دوست نداشتم اینطوری زندگی کنه تروخدا اگه کاری هست انجام بدم برگرده پیشم بهم بگید هر هشب بغض دارم فقط

دیشب دوباره خوابشو دیدم پیشم بود داره دق می کنم بچه ها شماره هر کس و ناکس رو گوشیم میفته الا اون چی کار کنم برگرده؟ 

تو نگران خودت باش

اون مواضعشو روشن برات مشخص کرده  

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

کسی که رفتنیه میره و برگردوندننش فقط برا ضرره

می خوای اروم بشی شرایطتت رو بپذیر و کنار بیا چون چیزی که تو از اون میخوای رو بعیده داشته باشه

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز توروخدا چشاتو وا کن گیریم بفرض ته تهش که عشق و حالشو کرد اومد گرفتت آخه ارزششو داره؟؟؟ بفکره سلامتیه اونی ولی به فکره سلامتیه خودت نیستی با این روابط نامشروع ممکنه زگیل و ایدز ازش بگیری.. ادم ممکنه عاشق سانتافه یا عمارت هم باشه ولی قرار نیس از هرچی خوشمون اوند عاشقش شدیم حتما مال خودمون شه

عزیزم از خدا بخواه و با خدا حرف بزن بگو برات هر چی صلاح همون بشه درست الان عاشقشی ولی اگه صلاحت نباشه ی روز امکان تنفرم داری من خودم عاشق بودم پای همه چی وایسادم و الان خسته پ داغونم در حدی که پولمو از دست دادم اعتمادمو از دست دادم خودم انداختم تو چاه و میخوایم جدا شیم ببین ارزش داره ؟؟؟؟؟؟نداره پس توکل به خدا راه درستو انتخاب کن و از خدا بخواه چه بهتر که با این روابط روح خودتو سیاه نکنی موفق باشی 

من نمی خواستم باهاش رابطه داشته باشم می خوام باهاش ازدواج کنم

.

استارتر همون اول بایستی بهشون می گفتید که چارچوب و خط کشی هایی برای خودتون دارید و دنبال یه رابطه هدفمند برای ازدواج هستید و از رابطه پوچ استقبال نمی کنید .

[QUOTE=306325548]عزیزم از خدا بخواه و با خدا حرف بزن بگو برات هر چی صلاح همون بشه درست الان عاشقشی و ...

مگه من نداشتم 

دوست داشتم وابسته بودم ولی خسته شدم من میگم از خدا بخواه صلاح تو بهت بده عزیزم من نمی‌دونم ایشون صلاحت یا کس دیگه کلی میگم ان شالله اون که صلاحته پیش بیاد که هیچ وقت غم تو دلت نشینه

ازش بگذر کسی که اینجوریه بدرد نمیخوره اینو الان نمی‌فهمی بعدها که باهاش زندگی کردی خدانکرده خیانت دیدی شکست خوردی متوجه میشی ببین چقدر خدا دوست داره که کمکت کرده زودتر بشناسیش خودتو سرگرم کن به گذشته فکر نکن یادت می‌ره بهت قول میدم یه آدمی سرراهت قرار میگیره خیلی بهتر وعاقل تر خوشبختی رو بهت هدیه میده 

مرسی عزیزم ولی بعضی آدما تکرار نمیشن 

الان اینو میگی بعدها پشیمون میشی الان سرت داغه متوجه نمیشی فردا روز همین آدم برات تکراری ترین آدم دنیا میشه وکلی خودتو بخاطر داشتنش سرزنش می‌کنی خودتو دست کم نگیر ما خانما خیلی وقتا خودمون باعث نابودی خودمون میشیم همه یه روزی عاشق شدن چه درست چه اشتباه ولی الان که خدا آنقدر دوست داره که بهت نشون داده ایشون چطور آدمی هست بنظرم اصرار زیادی یعنی بی اعتمادی به خدا از کجا می‌دونی شاید خدا یدونه بهترینش رو برات کنار گذاشته فقط یادت باشه هیچوقت به خدا زور نگو زور چیزی رو نخواه پشیمون میشی من تجربه داشتم مثل شما ولی من وقتی خدا بهم گفت نه بهش اعتماد کردم زور نگفتم چون من از بچگیم عادت داشتم از تجربه دیگران استفاده کنم نه اینکه خودم همه چی رو تجربه کنم تا سرم به سنگ بخوره شما همین نی نی سایت رو ببینی کلی داستان مشابه شما داشتن که الان می‌خوان سر به تن شوهرشون نباشه اون باید برای داشتن شما بجنگه نه شما بی محلی بهترین جواب برای این ادماست اون فکر کرده شما آدم دم دستی هستین از احساستون سواستفاده کرده که راحت شمارو داشته باشه تا نیازشو برطرف کنه شما باید ازش خیلی ناراحت باشین ودل بکنین وحتی اگر باز اومد طرفتون محلش نزارید اصلا به هیچ عنوان چطور میتونی کسی رو که قبل شما باکسی بوده ببخشی وکنارش قرار بگیری 

الان اینو میگی بعدها پشیمون میشی الان سرت داغه متوجه نمیشی فردا روز همین آدم برات تکراری ترین آدم دن ...

نمی دونم چی بگم ولی وقتی اونقدر عاشقی که هر شب خوابشو ببینی فقط دوست داری کنارش باشی