2777
2789
عنوان

94 بازدید | 6 پست

به بسته به ارزش دو و نیم قراربودبیاره پنجشنبه تحویل نامه رسان شده از صبح تا شب نشستم جلو ایفون در اومد حواسم باشه جمعه هم حواسم بود الان زده پنجشنبه اورده من نبودم چجوری میشه شکایت کرد 

یه بار دیگه هم اینطوری شد بستم گم و گور شد بی خیال شدم 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

پاشوبرواداره پست پیگیرشو

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

با کد رهگیری برو اداره پست.. و اینکه اسم کسی ک بسته رو واسه تحویل بهش دادن تو پیگیری کد رهگیری هست

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پاشوبرواداره پست پیگیرشو

منتظرم باز بشه برم 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
با کد رهگیری برو اداره پست.. و اینکه اسم کسی ک بسته رو واسه تحویل بهش دادن تو پیگیری کد رهگیری هست

اره زده اسمشو  ولی همونی نیست که همیشه بسته میورد برامون ، منتظرم باز بشه برم 

پست شهر ما میزنه تحویل داده شد بعد۳روز میارن در خونه وقتی هم اعتراض میکنی میگن که سرمون شلوغه مجبو ...

منم حدس میزنم همینطوره ولی چون یبار بسته منو گم کردن یا نمیدونم چی شد الان دلواپس شدم