2777
2789
سخته اینطوری با بقیه فامیل رابطه داری یا فقط یکعده ارو حذف کردی منم میخوام اینکارو کنم

وقتی آدم یک عده رو حذف می کنه کدورت ایجاد می شه که چرا با ما رابطه نداره و اینکه در مورد آدم ازون هایی که باهاشون رابطه داریم می پرسن انگار نه انگار که رابطه نداره طرف

همین منم داشتم می‌پرسیدم عمم فوت شده نمیدونم برم یا نه اصلا رابطه نداشتیم اصلا 

اگه میتونی برو ختمو غریبه هام‌میان یه دعایی میخونن میرن

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سخته اینطوری با بقیه فامیل رابطه داری یا فقط یکعده ارو حذف کردی منم میخوام اینکارو کنم

کلا با خانواده ی پدریم هیچ ارتباطی ندارم چند ساله 

البته قطع ارتباطمم با دعوا و بحث و اینا نبود ، دیدم خیلی سمی و حرف در بیارن کلا سمت شون نرفتم مامانمم زیاد ارتباط نداره در حد همون عزا و عروسی

🏃🏻‍♀️

منم  متاسفانه   حرف دیگران برام خیلی مهم ک چی فکر میکنن درموردم

کاش میتونستم بی تفاوت  باشم   به حرفاشون ....خودم و همیشه اذیت میکنم   بخاطرشون بنابراین   نتونستم تاحالا ازادمهای منفی و بد  دوروبرم  فاصله بگیرم   ونتونستم اونجوری ک میخوام زندگی کنم  نکنه  فلانی  بگه   مثلا من  فلان اخلاق و دارم   😪😪😪

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
خدا بیامرزه من هر چه قدر اذیتم بشم پیش فامیل بد می رم البته نمی دونم کارم غلطه یا درست

عمم بد نبود خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه ولی برای ختم باید برم شهرستان اصلا دوس ندارم متنفرم از مردم شهرمون خیلی خاله زنک و مریضم بعد چندساله نرفتم باید برم به همه سر بزنم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
فکر کنن مگه مهمه مهم اول خودتی حال خودته زندگی خودته اینقدر من فامیل این شکلی و حتی بی ادب دارم تا ...

قصد جسارت ندارم عزیزم، یعنی شما با همه فامیل رابطه دارید اما باهاشون سردید؟

شهر دوره و ما اونجا همه فامیل هستن جا نداریم باید بریم خونه یکی حتما وگرنه عمم آدم خوبی بود خدا بیامرزدش

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
عمم بد نبود خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه ولی برای ختم باید برم شهرستان اصلا دوس ندارم متنفرم از مردم ...

آها خب به خاطر عمت هم شده برو، حالا اگر امکانش هست می تونید کمتر بمونید شهرستان!

خیلی دوره خیلی  عمم آدم بی آزاری بود ولی امان از فامیلامون خیلی بدن مجبوریم شب بریم خونه یکی 

آها خب به خاطر عمت هم شده برو، حالا اگر امکانش هست می تونید کمتر بمونید شهرستان!

گیر کردم برم یا نه خیلی اذیتم کردن فانیلا

اگر حرف مردم برات اهمیت نداره که مثلا نگن فلانی ختم عمش بود نیومد نرو. یه چیزی رو می تونی بهانه کنی ...

بچم 15 ماهشه شوهرم داره میره شهر دیگه ای بخاطر کارش. کسی نیست ببرم خودم با ماشین دامادمون میتونم برم ولی روم نمیشه  از طرفی برم تا چندماه بخاطر حرفاشون حالم بد میشه خیلی فصولن من سقط مکرر بودم خیلی اذیتم کردن ولی  نرم هم بقول شما با حرف داغونم میکنن ولی خداروشکر تهران کم میبنمشون دعا کنید هر چی هست بخیر بگذره