mahpishooniiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 5222 عنوان مار😓 161 بازدید | 6 پست بچه ها من فوبیای شدید ماردارمامروژ کشیکم و باید توپاوین بیمارستان بخوابمانگاری دیشب توپاوبن ماردیدن و حتی اتش نشانی هم زنگ زدن ولی پیدانشدهچیکارکنم نمبتونم ک۳۶ساعت کامل نخوابمبرم تخت بالا بخوابم بنظرتون میتونه بیادبالا؟😭😭😭چیکارکنم 1402/05/28 | 05:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراتعلیقی۶ عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 1984 والا خودم بایه سوسک پس میفتم ،نمیشه مرخصی بگیری🥴 شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
مامان_پیشی۷۷ عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3451 یه گربه پیدا کن بیار بزار پیشت مار نزدیک نمیاد اصلا😐🤌🏻
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5447 من باشم بغل مریضا میخوابم ولی اونجا ن هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10098 اره میتونه😂😐ولی خو امنیتش بیشتررهمن سکته می کنم مار ببینم😕🧤 به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
mahpishooniiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 5222 والا خودم بایه سوسک پس میفتم ،نمیشه مرخصی بگیری🥴 نه کشیکام اصلا شوخی بردارنیسحتی اگ کاملابیکار باشم حق ندارم پامو ازبیمارستان برم بیرونخودم توفکرشم شب توماشین بخوابمولی الانم شدید خوابم میاد کجابخوابم
ساراتعلیقی۶ عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 1984 نه کشیکام اصلا شوخی بردارنیس حتی اگ کاملابیکار باشم حق ندارم پامو ازبیمارستان برم بیرون خودم توفکر ... دیگه چاره ای نیست ۵ تا ایت الکرسی بخون به ۶ طرفتم سوره توحید بخون (اینو معلمم بهمون میگفت)خودتو بسپر به خدا و بخواب🥺 شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆