2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم میشه همین جا جواب سوالمو بدین براتون صلوات فرستادم  من آزمون دبیری شرکت کردم بنظرت ...

سلام چیزی که تو فالتون اومده:

بله کارهای لازم برای رسیدن به هدفتون انجام بدین به ندرت به ترس هاتون توجه کنین یه فرد حسود و خودخواه تو این مسیر به شما بی لطفی میکنه اما در نهایت کاری از پیش نخواهد برد

بازهم من نمیتونم صد درصد بگم که جواب درسته چون من کارت میندازم و اکثر اوقات درست جواب داده یعنی مثلا برای سوالات ازدواج و بچه که گرفتم درست در نیومد اگه میخاین کارتون دقیق و جواب قطعی باشه به همکارم بگید اون خودش تو کار فا ل و دعاست

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
سلام چیزی که تو فالتون اومده: بله کارهای لازم برای رسیدن به هدفتون انجام بدین به ندرت به ترس هاتون ...

عزیزم ماله منو هم بگو. صفحه اعلاناتم مشکل پیدا مرده نمی تونم درخواستتو ببینم یا قبول کنم

اخه میدونی سری دوم گفته پسره میخوادش 😐 بعذ عشقم یعنی حتمی گفته؟ممنون عشقم ❤❤❤

ببین مردا اینطورین ک تو لحظه زندگی میکنن،نسبت ب خانوما احساساتشون خالص نیست بیشتر هوس عه ،دوم اینکه به فالگیر و حرفاش اعتنادی نیست حقیقتا فقط خداوند همه چیو میدونه اینا اگه چیزی میدونستن یکاری برای خودشون میکردن