خانوما من چند ماه پیش شوهرم پاشو عمل کرد. و خودمم حامله بودم یه سری بحث خونه و مالی داشتیم و من برا آروم کردن دل خودم اومد اینجا خواستم حس ششمیا بیان نظرشونو بگن یکی بود دقیق و درست از آب در اومد حرفاش از مدت زمان خوب شدن همسرم تا بحث مالی حتی مدت زمان خونه دار شدنم کلا درست گفت اسمشو یادم نیست فقط میدونم یه مامان تپ اسمش داشت حالت باز یه سوال دارم کسی هست بتونه درست بهم بگه؟؟🥺
برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤ میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂
تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡