2777
2789
عنوان

یه چیزی ب نامِ گوشی😔

236 بازدید | 15 پست

گوشی و اینستا بیچارم کردن 

دیگه حموم هم نمیرم و دیر ب دبر میرم🥲

خونه همش پر از گرد و خاکه 

غذا هامو همش اسون و فوری میپزم 😑

هیچ کاریمو ب اتمام نمیرسونم 

همیشه حالم بده و ضعف دارم 🥺

و حیلی مشکلای دیگ ک واقعا دیگه از نهایت زیاد بودن نمیشه گفت .

چ غلطی بکنم از این لجن زار بیام بیرون💔

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

کلی برات تایپ کردم اون تاپیکتو پاک کردی نشد ارسال کنم

برنامه ریزی داشته باش

رو کاغذ بنویس کاراتو

بزن یه جا جلو چشمت

هرکاری انجام دادی تیک بزن

به خودت جایزه بده

مثلا اگه ورزشمو کردم نیم ساعت میرم اینستا

اگه زبانمو خوندم یک سافت میرم سایت

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینستا وااااقعا آدمو از کارو زندگی میندازه قبول دارم 

من فی لتر شکن نصب نمیکنم خیلی راحت 😁  باز نمیشه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

گوشیت رو بزار تو کابینت یا یه برنامه هست که به مدت چند ساعت قفل می‌کنه بعد خود به خود بار میشه میشه تو این مدت هم نمی تونی باز کنی 

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲

جنبه رو باید ببری بالا

من خودم اکثر تایم تو گوشی ام اما محاله بخاطرش از کار و چیزایی ک دوست دارم بزنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ی مدت اینستاتو بپاک 

منم گاهی اوقات وقتی میبینم دارم زیاده روی میکنم بعضی نرم افزارامو میپاکم تا ب کارام برسم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

میتونی گوشیتو زماندار کنی ک مثلا روزی بیشتر از چهار ساعت نری سراغش ..باشگاه و کلاس ابنا ثبت نام کنی مجبور شی گوشی دستت نباشه مثلا من باشگاه کلا نمیبرم گوشی یا دانشگاه ک میرم سر کلاسا باید بی صدا یا خاموش باشه اینجوری دور میشم ازش 

گوشیت رو بزار تو کابینت یا یه برنامه هست که به مدت چند ساعت قفل می‌کنه بعد خود به خود بار میشه میشه ...

وا چ باحال👍🫨

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
کلی برات تایپ کردم اون تاپیکتو پاک کردی نشد ارسال کنم برنامه ریزی داشته باش رو کاغذ بنویس کاراتو ...

ممنون عزیزم . به خاطر غلط املایی پاکش کردم .

راه حل خوبیه 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
ممنون عزیزم . به خاطر غلط املایی پاکش کردم . راه حل خوبیه 

ورزشم خیلی تو روحیه موثره فدات

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

جنبه رو باید ببری بالا من خودم اکثر تایم تو گوشی ام اما محاله بخاطرش از کار و چیزایی ک دوست دارم بز ...

بدبختی اینجاستکه اینستا و گوشی رو به هررر لذت دیگه ای ترجیح میدم😔

معتاد شدم😑

تو رو جدتون لایکم نکنین😣