2777
2789
عنوان

قهرکردن مردا

259 بازدید | 19 پست

ما سر شب بحثمون شد من بچه گذاشتم بغلش  قهر کردم رفتم خونه مادر بزرگم ولی اونجاام کسی نبود کلید داشتم 

ساعت طرفای ۱۲ برگشتم خونه دیدم همسرم نیست بچمم برده 

زنگ زدم بهش که بچه کجا بردی بچه نوزاد چرا بردی بیرون  گفت برو همون قبرستانی که رفته بودی  تو اگه برات مهم بود نمیرفتی بعدشم قطع کرد تلفن روم 

زنگ زدم مادر همسرم گفت پیش ما نیومده 

زنگ زدم مامان خودم اونجاام نرفته بود 

دلم داره مثل سیر و سرکه میجوشه 

بچم یه ماهش نشده کجا برده این وقت شب 

چیکار کنم 

۳۰ تا پیام دادم بهش که حداقل بچه بیار خونه جوابمو نداده 

باید بچتم با خودت میبردی

تاپیک اولم رو بخونید           .بزرگترین ضربه زندگیمو از کسی خوردم که دوستش داشتم💔💔  https://instagram.com/admin69319?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg== پیج اینستاگرامم پشیمون نمیشی بیای❤️‍🔥💙💚 تاپیک اولم توضیح دادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه چکاریه تا بحثتون میشه یا خودتون یا شوهرتون میرین از خونه!!!

فعلا نگران نباش مواظب بچه هست هروقت اومد بشینید جدی حرف بزنید

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم نوزاد و گذاشتی شیر چطوری بخوره ؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اخه چکاریه تا بحثتون میشه یا خودتون یا شوهرتون میرین از خونه!!! فعلا نگران نباش مواظب بچه هست هروقت ...

رفتم که بدتر دعوا ادامه پیدا نکنه ولی اشتباه کردم

انقد عصبانی بودم خون به مغزم نرسید یه لحظه لباس پوشیدم فقط رفتم 

اشکال نداره ی بار تنبیه میشی خون به مغزت میرسه 😐😑

...What the fu                                                      
رفتم که بدتر دعوا ادامه پیدا نکنه ولی اشتباه کردم

سکوت میکردی میگفتی الان عصبی ایم بعد حرف بزنیم راجبش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛