2821
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

357 بازدید | 7 پست

سلام خانما چ مارکی برای کیت تخمک‌گذاری خوبه؟

شنیدم مدیکور خوبه و ی خانمی طی تجربه خودش گفته بود maxخوب نیست در کل هرچی خوندم همه گفته‌بودن خوب نیست 

ولی هرجامیرم بیشتر max داشتن خب اگه ی برند بدرد نخوره چرا باید تقاضا باشه و تولیر بشه ازش..

بعد سوال بعدیم اینه از بعد پاک‌شدنم هر روز بزنم؟

چون‌تنبلی دارم معلوم نیست کی تخمک گذاری باشه یا اصلا داشته باشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اون برج روز سیزدهمم دو تا خط پررنگ شد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من با مکس۱۴ همون اقدام دوم باردار شدم

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من با مکس۱۴ همون اقدام دوم باردار شدم

منم اول خط ننداخت روز ۱۱ هاله خیلب کمرنگ شد روز۱۲ یکم مشخص بود روز ۱۳ پررنگ شد دو خط و روز ۱۴ دوباره کمرنگ

خداروشکر عزیزم..من تنبلی دارم دارم دارو میخورم 

بعد شما وقتی مثبت‌شد کی اقدام کردی؟مثلا من ۱۳ پریودم دو خط شد کی بایداقدام میکردم

منم اول خط ننداخت روز ۱۱ هاله خیلب کمرنگ شد روز۱۲ یکم مشخص بود روز ۱۳ پررنگ شد دو خط و روز ۱۴ دوباره ...

همون شبی که صبحش دو خط کامل پررنگ شد و شب بعد 

تنبلی مهم نیست اونقد انشاالله که خیلی زود باردار میشی عزیزدلم

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
همون شبی که صبحش دو خط کامل پررنگ شد و شب بعد  تنبلی مهم نیست اونقد انشاالله که خیلی زود باردا ...

اهان اخه دکترمم گفت همون شبی ک مثبت شد اقدام کن

دارم دارو گیاهی میخورم خیلیا پیش ایشون جواب گرفتم برای ناباروری..ی خانمواقا با ما اومدن ویزیت شدن اونا ماه اول ک دارو مصرف کردن خانم باردارشد من اقدام نکردم چون مشکل ژنتیک داریم گفت برای این موضوع نمیتونم کاری انجام بدم داروهایی که میدم باعث میشه بهترین اسپرم و بهترین تخمک‌توی بهترین شرایط لقاح پیدا کنه در نتیجه جنین سالمو قوی بوجود بیاد 

گفت بهتره تا سه ماه بخورین بعد اقدام کنین منم گفتم بذارم داروها اثر کنه بعد...

تنبلی دارم حس میکنم داروهاش اثر داشته روی پریودم تا ببینم منم جواب میگیرم یانه حسم که میگ نتیجه میده ی دلهره ای تو دلمه

اهان اخه دکترمم گفت همون شبی ک مثبت شد اقدام کن دارم دارو گیاهی میخورم خیلیا پیش ایشون جواب گرفتم ب ...

نه دلهره نگیر عزیزم انشاالله که نتیجه میگیری😘