2777
2789
عنوان

درد شدید زانو

4392 بازدید | 28 پست

سلام خانوما مامانم چند روزه زانوش خیلی درد میکنه جوری که نمیتونه تکون بده و بلند شه و راه بره رفته دکتر عکس برداری کردن ولی دکتر هنوز نیست که نگاه کنه تجربه ای دارید؟نگرانم 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من چند روز اخیر همینجوری شده . ام ار ای گرفتن گویا زانوش آب اورده . فعلا ضد التهاب دادن بهش&nb ...

مامان من فرش جا به جا کرد از فرداش گفت زانوم درد میکنه رفته رفته شدید شد الان دو هفته میشه 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
من زانودرد داشنم تمام ازمایشات اینارو دادم همچی اوکی بود یکم  ویتامین د بدنم کم بود تا اینکه ام ...

مامانم نمیتونه حرکت کنه خودشم باد کرده

انشالله بهترمیشن عزیزم مادرمنم مهرپارسال خیلی دردکشید واس زانودرد

ممنون عزیزم 

رفته شکسته بند گفته هیچ دارویی نمیتونم بدم شاید چیز دیگه ای باشه 

الان هم من هم مامانم همش تو فکریم که شاید چیزه دیگه ای هست 

خونه شونم از درد گریه میکنه نتونسته بخوابه

دوستان یه راهکار عالی برای ورم زانو یا آب آوردن که برای درد زانو هم جواب میده و تجربه شده هم هست بگم

بگو جانم

این روش و از دکتر ضیایی و دکتر خیراندیش یاد گرفتم

سه قاشق عسل +یک قاشق سیاه دونه ی آسیاب شده رو مخلوط کنید و گرم کنید حالا یا روی گاز یا ماکروفر

خدای چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
این روش و از دکتر ضیایی و دکتر خیراندیش یاد گرفتم سه قاشق عسل +یک قاشق سیاه دونه ی آسیاب شده رو مخل ...

برای هر علت از زانو درد خوبه؟

بعد روی زانو آروم بمالید و یه تیکه پارچ رو روش بزارید

و با باند یا هرچی که دارید دورشو ببندین. محکم نبندینا

فقط دقت کنید خیلی داغ میشه با نوک انگشت امتحان کنید یه وقت سوختگی ایجاد نشه. خیلی زود عسل تو ظرف سفت میشه بزارین تو ظرف در بسته  و موقع استفاده دوباره حرارت بدین .هر ۸ ساعت تکرار کنید

برای هر علت از زانو درد خوبه؟

برای ورم و آب آوردن و کیست زیر زانو و انواع دردها جواب میده ان شالله که برای مامان شما هم جواب بده

عزیزم درمان مادر شما فقطط سیاه دونه شت مامانم چندین سااال گرفتار دا درد و معده درد و میگرن بود هرروز صبح ناشتا چندتا دونه سیاه دونه رو با پشت قاشق له میکنه و اندازه یه نصف نخود عسل میزاره روش و میخوره چندساله داره استفاده میکنه و خداروشکرررر هییچ مشکلی نداره دیگه، فقط پشت کار قوی میخاد و نباید انتظار داشته باشین سریع نتیجه بده زمان بره و باید مدااام بخوره اما واقعا فوق العاااااده ست البتهه اگه مشکل فشار و اینا ندارن بخوره اگه فشار دارن نخوره