2777
2789
عنوان

پرستاری

134 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

هر تاپیکی خوندم گفته بودن پرستاری بخونین پشیمون میشین و عمرتون فنا هست کلا اینا رو خوندم دوبه شک شدم نکنه دارم اشتباه میکنم و پرستاری نباید برم از اون طرف معلمی هم میتونم ولی آخه رتبم شده ۹۴۰۰ حیفم میاد پرستاری نره زحمت کشیدم ابن رتبه رو آوردم واقعا

الان پرستاری نمیدونم با تاپیک هایی که راجبش زده شده کابوسه یا خوبه پرستاری  بلاخره !

اگه معلمی هم میتونی برو 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم از پرستاری چ انتظاراتی داری ولی شوهرم پرستاره اگه سوالی داری بگو راهنماییت کنم

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

سختی کارش زیاده 

ولی موقعیت شغلی همیشه برات هست 

و اگر بخونی تا مقاطع بالاتر می تونی سوپروایزر بشی که کار کمتر و حقوق بالایی داره 

ولی خوب سال‌های اول که میری سرکار سختی کار زیاده

اگه معلمی میتونی قطعا معلمی 

پرستاری روحیه خیلی قوی میخواد ، مسئولیت زیاد و سنگین ، و حقوق به نسبت کاری که میکنن خیلی خیلی کم 

معلمی حداقل کار سبکتر مسئولیت کمتر 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

خیلی اعصاب میخواد و کارت از یه پزشک ده برابر بیشتره و صبرو تحملت باید خیلی بالا باشه احساسات معنی نداره تو اینکار چون ممکنه فوتی ببینی تا چندوقت داغونی یکی از دوستام خیلی افسرده شده سرکارش ولی هرکسی روحیاتش متفاوته اگر میتونی از پس این چیزا بربیای اوکیه

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
چرا گفتن بده؟

میگن حقوقش اندازه معلم هست و اینا 

معلمی همش بیکاری و پول میدن ! بخدا آدم هنگ میکنه اگه قرار باشه معلمی واقعا اینطوری باشه خب کی از پول مفت بدش میاد دقیقا اینطوری گفتن که الان نظرم اینه!

میگن حقوقش اندازه معلم هست و اینا  معلمی همش بیکاری و پول میدن ! بخدا آدم هنگ میکنه اگه قرار ب ...

امیدوارم جامعه معلم که این پیاممو خوند بدش نیاد ولی واقعا مفهوم نظرات تاپیک هایی که در این باره زده شده همین بوده  منم فقط انعکاسش دادم که اینطوری گفتن

معلمی ۹ماه کار میکنی ۳روز در هفته (۲۲ساعت درهفته)تازه تعطیلیا تعطیلی تابستونا استراحت حقوقتم کامل می ...

بیشتر برابری حقوقش با پرستاری هست که برام عجیبه و منو  به فکر دبیری هم انداخته! معلومه وزارت بهداشت مثل وزارت آموزش و پرورش هوای کارکنانشو نداره!