2777
2789
عنوان

نادیده گرفته شدم

104 بازدید | 9 پست

رفتم خونه فامیلمون تو اتاق بودیم فامیلمون برای اون یکی جلو چشم من لباس آورد گذاشت جلوش گفت هرکدوم دوس داری بردار و حتی ی تعارف خشک و خالی ب من نکرد...

خیلی حس بدی بهم دست داد:)

.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتنا نکن غرور خودت رو حفظ کن اصن به رو خودت نیار حتی علی الظاهر از طرف مقابل و لباس تعریف کن جوری که انگار نه انگار بهت برخورده

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

از امشب یادمیگیری ک چطور قوی باشی و چطور رفتار کنی.عیب نداره تجربه س برات گلم...

باید همینکارو کنم ولی خونه اینا صد سالی یه بار میرم انتظار نداشتم بازم باهام اینطوری رفتار شه 

.. 
باید همینکارو کنم ولی خونه اینا صد سالی یه بار میرم انتظار نداشتم بازم باهام اینطوری رفتار شه 

بله گلم بعًیا ذاتی مشکل داره.از هیچکس بعید نیست عزیزم

من کسی میومد خونم ازش استقبال و پذیرایی میکردم یکبار رفتم اخم کرد و غر زد ک حوصله مهمان نداره.بار دومم خونه بود در باز نکرد

منم یاد گرفتم ک چطور باشم....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد