2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چسبندگی در اثر زایمان داشتی ؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
ببین منم چسبندگی دارم  دکتر گفته برم فیزیوتراپی کنم منتظرم بعد پریود برم میگن خیلی تاثیر داره& ...

من بعد از کورتاژ گرفتم خیلی ناراحتم دوست دارم بچه دار شم شما کدوم شهر هستی گلم

من بعد از کورتاژ گرفتم خیلی ناراحتم دوست دارم بچه دار شم شما کدوم شهر هستی گلم

کرج بگم ولی هر دکتری میری ازش بخواه که برات فیزیو بنویسه فکر کنم یا دکتر تو کرج مریضاشو میفرستاد فیزیوتراپی الان رفته تهران فامیلیش فکر کنم حیدر بود تو مرکز ناباروری رویش

کرج بگم ولی هر دکتری میری ازش بخواه که برات فیزیو بنویسه فکر کنم یا دکتر تو کرج مریضاشو میفرستاد فیز ...

عزیزم شما چسبندگی لوله دارید یا رحم آخه من چسبندگی رحم دارم لوله هام باز هستند ایا فیزیو تراپی برا چسبندگی رحم هم نتیجه بخش ؟؟؟

عزیزم شما چسبندگی لوله دارید یا رحم آخه من چسبندگی رحم دارم لوله هام باز هستند ایا فیزیو تراپی برا چ ...

لوله و رحم جفتش . اره فیزیوتراپی کلا خوب خون رسانی زیاد میکنه . میگن حتی بخوای ای وی اف کنی هم درصدشو بالا میبره

عزیزم شما چسبندگی لوله دارید یا رحم آخه من چسبندگی رحم دارم لوله هام باز هستند ایا فیزیو تراپی برا چ ...

اندو نداشتی؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
پس باید چیکار کنید با وجود چسبندگی که باردار نمی شید چسبندگی شما در چه حد ؟ پریود میشید ؟

چسبندگیم زیاد نیست دکتر گفت فیزیوتراپی مشکلمو حل میکنه شما هم خواستی امتحان کن .پریودم به موقع اس