2777
2789

اگر تهرانین کلینیک سینوهه تو شریعتی عالی من برای مادرم واقعا نتیجه دیدم از کارشون درمانشون با استفاده از روش های نوین هست و بدون عمل جراحی پیشنهاد میکنم قبل از اینکه عمل کنید حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

پیج اینستاشون

اینم آدرس سایتشون

اینم کانال تلگرامشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نشدین؟

قرار بود تهران عمل کنم اما تو ام ار ای جدید گفتن دیسکت بهتره و عمل رو کنصل کردن اما من هنوز درد دارم گاهی خیلی شدید میشه حالا قرارها فیزیوتراپی و لیزر پرتوان برم دنبال یه جای خوب واسه اینکارم

بله باشگاه رفتم دوجلسه ی ماه پیش.کمرم وسطش میسوزع میکشه ب سمت راست کمرم. سرپاشدنی.گاهی ام راه میرم پ ...

سلام رفیق، من سی و پنج سالمه،چهاره ماه پیش عمل بیرون زدگی دیسک کردم، پا راستم قبل عمل کم جون شده بود ولی الان که عمل کردم بازم کم جونه و بیحسه کمی، شما عمل کردی؟ جون پاهات بعد چند وقت برگشت مثل قبل شدی؟ خیلی گز گز م برگشته بنظرت عادیه؟ پام سنگین و سر میشه اینا عادیه یا بد عملم کرده؟ 

سلام رفیق، من سی و پنج سالمه،چهاره ماه پیش عمل بیرون زدگی دیسک کردم، پا راستم قبل عمل کم جون شده بو ...

سلام نه من عمل نکردم

یعنی شما الان بعد از عمل باز خوب نشدی؟