2777
2789
عنوان

همسرم اومد

375 بازدید | 12 پست

سرکار بودم شبکار بودم یکی از همکاران سر هیچ و پوچ شروع کرد بی تربیتی کنه و بهم گفت زبون دراز نفهم منم زنگ زدم به شوهرم پا شد اومد طرف آچمز شده بود

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرت چه ربطی داشت دخالتش دادی؟ مگه مدرسه هس

آره از مدرسه بدتره وقتی مدیر و مسئولین عادل و منصف نباشن 

به مسئولى چيزى ميگفتى بى ادبيشو

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
آره از مدرسه بدتره وقتی مدیر و مسئولین عادل و منصف نباشن 

ولی خودتون نمیتونین از پس خودتون بر بیاین بهتره اصلا وارد جامعه نشین  اینکه ی بزرگتر از خودتونو بیارین حقتونو بگیره خیلی ضایع هس

....
ولی خودتون نمیتونین از پس خودتون بر بیاین بهتره اصلا وارد جامعه نشین  اینکه ی بزرگتر از خودتونو ...

عزیزم اون جامعه ای که با ۴ تا آدم antisocial برخورد نکنه باید درشو گل گرفت و همه جا باند بازی باشه آدم های عرق خور و معتاد بیان راحت بهت توهین کنن و کسی هم بهشون کاری نداشته باشه من بلد نیستم با اینجور آدما دهن به دهن بذارم اگه شما بلدی دمت گرم

خودت یاد. بگیر جواب بدی محترمانه 

من سرکار کسی چیزی بگه بهم خودم جوابشو میدم اصلا نمیزارم همسرم دخالت کنه که بدتر بشه وقتیم بحث کنم دیگه اونجا کار نمیکنم چون معتقدم حرمتا از بین رفته و دیگ فایده نداره کار کردن چون ممکنه بحث بدتری پیش بیاد 

خودت یاد. بگیر جواب بدی محترمانه  من سرکار کسی چیزی بگه بهم خودم جوابشو میدم اصلا نمیزارم همسر ...

آخه من هیچی نگفتم همینجور داشت توهین میکرد کل بیمارستان میشناسنش و کلا یه ماهه دارن منو بخاطر اینکه به جایی وصل نیستم اذیت میکنن در حدی که این پرسنل که انقد مشکل داره بیاد راحت توهین کنه