2777
2789
عنوان

چیکارش کنم؟

104 بازدید | 7 پست

اون دختر خانمی که میگفتم دوسش دارم و پیام داده و حالم رو پرسیده، گفتم منم پیامی بدم و حال اونو بپرسم. منتها توی پیامم هم نوشتم که دلم واسشون تنگ شده و خواستم حالشون رو بپرسم و بعد دیدم چیزی پیدا نکردم، دمای شهرشون رو پرسیدم. خیلی بیشعوره. یک ساعت قبل پیام دادم و حالشو پرسیدم، بعد ۱۰ دقیقه اومده و نوشته که خوبم ، شما خوبین؟ بعدش زرتی رفت! منم حرف پرسیدم، دیدم یک ربع گذشت و این نیومد و منم نوشتم که دلم واستون تنگ شده بود خواستم حالتون رو بپرسم، انشالله همیشه شاد باشین. خودش هم بعد جواب دادنم خودم که حالم پرسیده بود و من جواب داده بودم، خودش گفت خواستم حالتون رو بپرسم. 

یعنی چی؟ این خیلی بیشعوریه. خلاف شرع که نکردم. گوشه ای از حرف دلم رو صادقانه بهش گفتم که دلم تنگ شده واسش. به نظرتون امیدوار باشم بهش؟ من تو آینده ام جایگاهی واسه اون در نظر گرفتم، توی برنامه هام، توی مسیر زندگیم، اما احساس میکنم اشتباه کردم. خواهشا فقط نگاه نکنین، راهنمایی بکنین. خیلی دوسش دارم و وقتی ناراحت میشم از دستش میگم بابا ولش کن دیگه، چقدر میخوای خودتو کوچیک کنی، احساس میکنم دیگه دلم مثل قبل شاد نیست، مثل دفعه اول نشاط و هیجان ندارم واسه اینکه کسی رو دوست داشته باشم. از نامزد، از زوج ها کلا از محبت هراز گاهی تنفر پیدا میکنم. چون اونا با نامردی سر هم کلاه میزارن و موفقن، اما من صادقانه که میرم جلو اینجوری جواب میگیرم.صبح که از خواب بلند میشم اولین چیز یاد ماشینم و اون دختر میفتم و هر روز تلاش میکنم پیشرفت کنم.

نمیدونم پسری فکر کنم، ببین چیزی هست بنام ناز که دخترا زیاد دارن و همون اولش میگیرن چه خبره ولی میخان خودت واضح و روشن بگی ،بهتره یکبار بگی ازش خوشت اومده و نظرشو بدونی شاید اصلا با کسی تو رابطه باشه

نمیدونم پسری فکر کنم، ببین چیزی هست بنام ناز که دخترا زیاد دارن و همون اولش میگیرن چه خبره ولی میخان ...

ناز دیگه چقدر؟! این خطرناکه! من چند بار غرورمو شکستم، اگه با یکی باشه چی؟ اونوقت خرد میشم. مریضه؟ خب بگه آقا، من با یکی هستم، اشتباه میکنه تو آب نمک میزاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناز دیگه چقدر؟! این خطرناکه! من چند بار غرورمو شکستم، اگه با یکی باشه چی؟ اونوقت خرد میشم. مریضه؟ خب ...

خب شما بهش ابراز علاقه مستقیم کردی؟؟؟گفتی ازت خوشم میاد؟؟؟میخام باهات تو رابطه باشم؟؟؟آیا با کسی هستی ؟؟؟

خب شما بهش ابراز علاقه مستقیم کردی؟؟؟گفتی ازت خوشم میاد؟؟؟میخام باهات تو رابطه باشم؟؟؟آیا با کسی هست ...

نه. اما بهش گل دادم، نقاشی چهره شو کشیدم، بارها آهنگ فرستادم واسش، تو اینستاگرام پست فرستادم واسش، استوریهاش ریپلای کردم......باز بگم؟ 

ولی اون راه رو نرفتم چون همیشه با دختر خالشه و اینکه من نمیتونم چون اگه اون نه بگه من از درون خرد میشم. شاید چون من ترکم و  اون کرده اینطوری میکنه. فک میکنه جور در نمیایم. بابا از هر کردی که سر راهم سبز میشه میپرسم. میگم آقا ازدواج شما با ترک ها چجوریه میگه مشکلی نداریم. 

نه. اما بهش گل دادم، نقاشی چهره شو کشیدم، بارها آهنگ فرستادم واسش، تو اینستاگرام پست فرستادم واسش، ا ...

تا وقتی بهش نگی وضعیت همینه و خودت عذاب میکشی یبار بگو خلاص اگه نمیتونی مستقیم بگی پیغام بفرست واسش

خب شما بهش ابراز علاقه مستقیم کردی؟؟؟گفتی ازت خوشم میاد؟؟؟میخام باهات تو رابطه باشم؟؟؟آیا با کسی هست ...

بعدشم ببخشیدا، این دیالوگ ها مال اون پسرایی هستش که تو خیابون ریختن. پوست و استخون، خالکوبی، سیگار، بیکار، بیشعور، بی فرهنگ، با هزارتا دختر در ارتباط هستن و به عواطف همشون ضربه میزنن. البته کسی که پوست و استخونه گناه نکرده اونا هم دل دارن، غیرت ، ولی چون اکثرا پسرای خیابونی این تیپ هستن میگم. من نه اینکه مذهبی باشم، اما از آبروم و سبک شدن و حرف دهن مردم شدن بیزارم.