2777
2789
عنوان

کجا برم جیغ بکشم؟!

757 بازدید | 40 پست

هیچکس درکم نمیکنه دوست دارم برم یه جا جیغ بکشم اما مگه با جیغ کشیدن مشکلات حل میشه فشارهای عصبی کم میشه؟!

دوست دارم تمام گذشته و این زندگی رو بالا بیارم دوست داشتم خدا زندگیمون قشنگتر نقاشی میکرد ادمای بهتری رو تو زندگیمون قرار میداد ادم بهتری رو پدرم قرار می داد خدایا ازت گله دارم اخه این ادمای سمی چی بود تو زندگی ما و مادرم قرار دادی !!؟؟

نمیشد ادمهای بهتر و مفید تری وابستگاهن و فامیل ما بودن 

یک ماه خونه ی مادرم اینا نرفتم چون تحمل دیدن نداشتن هاشون ندارم وقتی میبینم کاری از دستم بر نمیاد و دلدادری هامم اثر نداره😢 این هفته 2 بار رفتم و دوباره یادم اومدم کاری نمیتونم بکنم که گوشه ای از مشکلاتشون حل کنم فقط هی دعا میکنم از خدا میخام سریعتر کمکون کنه...

خواهش میکنم همتون دعامون کنید شاید صداتون به گوش عرش فلک رسید

شاید باورت نشه ولی با جیغ کشیدن هر دو سه ماه یه بار تخلیه روانی میشم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنویس 

نوشتن ارومت میکنه 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

منم یکی مثل تو

بااین تفاوت ک حس میکنم هیچکسوندارم

جز یه پسر سه ساله

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ما مشهدیا میریم حرم یک عالمه گریه و درد و دل میکنیم بعدش میگیم آخیش سبک شدم

شاید باورتون نشه من هیچی آرومم.نمیکنه همه این چیزارو رفتم همه تکنیکای روانشناسی از حفظم ولی چیزی ک منو اروم میکنه اینه گوشه ای از مشکلاتشون حداقل کم.بشه ....اینقدر بیقرارم انگار نمیتونم یجا وایسم نمیتونم تمرکز کنم برای هیچکاری فقط تنها چیزی که باعث میشه بتونم کمی سذپا وایسم امیده... امید دارم که خدا کمکی بهمونه کنه

این مشکل داره خانوادم از بین میبره همشون ناامیدن همشون عصبی و افسرده ان....همش دارن درجا میزنن 

نا امیدی رو کنار بگذارید از خود خدا بخواه در دل شب بیدار شو دو رکعت نماز بخوان انشاالله خدا خودش کمک میکنه زندگی فراز ونشیب زیاد داره صبور باش درست میشه