2777
2789
عنوان

یه چیز جالب شنیدم...

1001 بازدید | 22 پست

یه چیز جالبی شنیدم، یارو میگفت ما باید یاد بگیریم که با ندونستن کنار بیایم. بعضی از ما وقتی مار نیشمون میزنه، به جای اینکه بریم بیمارستان و زخممون رو درمان کنیم، دنبال مار میدویم، سعی میکنیم ازش بپرسیم چرا ما رو نیش زده، بفهمیمش و بهش ثابت کنیم ما رو نباید نیش میزد!

..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اینجوری باشین که آدمای بالاتر از شما ببخشیدا دور از جون شما مثل گله گوسفند هر طرف دلشون میخواد ببرنتون 

باید بپرسین و بدونین 

نیومدیم بخوریم بخوابیم بمیریم 

باید بدونیم چخبره

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
اره اینجوری باشین که آدمای بالاترین ببخشیدا دور از جون شما مثل گله گوسفند هر طرف دلتون میخواد ببرنتو ...

ولی بعضی اتفاقا خارج از کنترل ماست 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
اره اینجوری باشین که آدمای بالاترین ببخشیدا دور از جون شما مثل گله گوسفند هر طرف دلتون میخواد ببرنتو ...

شاید با دیدن این متن یه مورد به دور از مفهوم این جمله به ذهنتون خطور کرده 

وگرنه اصل مطلب این جمله یه چیز دیگست!!!

اون میشه کله زیر برف کردن 

اینی که من تاپیک زدم اونایی رو مورد بحث قرار میده که چیزی جز رنج اضافه ایدشون نمیشه الکی میرن واسه تجدید درد

..

اره اینجوری باشین که آدمای بالاتر از شما ببخشیدا دور از جون شما مثل گله گوسفند هر طرف دلتون میخواد ب ...

این چیزی که گفتین با اون چیزی که استارتر گفت فرق داشت .

اینکه مار نیشت بزنه و بعد بری ما را پیدا کنی و بپرسی چرا نیشت زد؟ و مار بگه بیخشید یا بگه دلم خواست ...چه دردی را دوا میکنه از شما ؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شاید با دیدن این متن یه مورد به دور از مفهوم این جمله به ذهنتون خطور کرده  وگرنه اصل مطلب این ...

بله من بد متوجه شدم

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
این چیزی که گفتین با اون چیزی که استارتر گفت فرق داشت . اینکه مار نیشت بزنه و بعد بری ما را پیدا کن ...

بله اشتباه فهمیده بودم منظورشون و

بله اشتباه فهمیده بودم منظورشون و

چه قشنگ بود حرکت تون .

کمتر آدمهایی مثل شما در جامعه می بینیم .

درود بر شما 👏👏👏

معلومه آدم فهیم و سطح بالایی هستین ❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یبار زنبور نیشم زد دنبال زنبور نرفتم فهمیدم چون گلم نیشم زده😁

مزاح_بود_بدل_نگیری# ❤️

با حرفات کاملا موافقم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...