2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر که تازه ازدواج کردین یعنی چند ماهه که عروسی کردین عادیه برای خیلیا بعد از عروسی تو چند ماهه اول تا یک سال دو سال ممکنه که این حس پیش بیاد ولی اگه خیلی وقته ازدواج کردی عادی نیس 

اینو من نمیگم روانشناسای خانواده میگن 

قبل عقل که مهری و علاقه عی وجود ندارد فکر چیو باید میکردم😂😂 

همینجوریعنی روهوابهش بله گفتی؟!آدم ک یکیودوست نداشته باشه علاقه ای بهش نداشته باشه پای سفره عقدنبایدبشینه

Dunyada olumden baskasi yalan
همینجوریعنی روهوابهش بله گفتی؟!آدم ک یکیودوست نداشته باشه علاقه ای بهش نداشته باشه پای سفره عقدنباید ...

همه پس طرفو دوس دارن عاشقشت که جواب بله میدن بعضیا به امید اینکه بعد عقد علاقه پیدا کنن

همه پس طرفو دوس دارن عاشقشت که جواب بله میدن بعضیا به امید اینکه بعد عقد علاقه پیدا کنن

شمارونمیدونم ولی من ب امیدتغییرشرایط وبه وجود اومدن علاقه احتمالی ریسک ب این بزرگی رونمیکنم 

Dunyada olumden baskasi yalan
قبل عقل که مهری و علاقه عی وجود ندارد فکر چیو باید میکردم😂😂 

کی گفته؟ بیشتر آدما ( به غیر از اونایی که خیلی سنتی هستند) تا وقتی عاشق هم نشدند عقد نمی کنند. چرا وقتی شناخت نداشتید عقد کردید؟ کشش اولیه بین زن و مرد و اون مهر و محبت و کشش جنسی از اون چیزهایی نیست که دلیل داشته باشه. همون جوری مثل شما بی دلیل آدما یا از هم خوششون میاد یا نمیاد. شما عجیب نیستی از این لحاظ. فقط برای من سواله وقتی اون کشش و عشق نبود چرا عقد کردید؟

دقیقا 

منم همینطور بودم ازدواجمون سنتی بود 

تو سنتی عادیه ک عاشق نباشی و ازدواج کنی جدی نگیر بعضی پستارو