2777
2789
عنوان

لباس مجلسی چه رنگی خوبه؟

1546 بازدید | 13 پست

مدنظرم هست سیاه باشه چون اصلا لباس سیاه ندارم ولی بعضی وقتا احساس میکنم برای جشن سیاه خوب نیست

و اینکه به نظرتون بلند باشه یا کوتاه؟

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

مشکی خیلی شیکه

رنگ پوستت چه رنگیه

سنتم بگو 

قدت و وزنت

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقاً خیلی خوبه که 

دیگه بستگی به خودت داره عزیزم بلند یا کوتاه بهت بیاد 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

برای تالار بلند بهتره 

من دیدم بیشتر رنگای نود مثل کرم . شیری  نباتی 

یا آبی آسمونی نقره ای 

قرمز صورتی گلبهی 

من خودم سبزسلطنتی دوس دارم اما به من نمیاد چون سبزه م

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
مشکی خیلی شیکه رنگ پوستت چه رنگیه سنتم بگو  قدت و وزنت

رنگ پوستم گندمی نه زیاد روشن و نه تیره قد و وزن هم ۵۲ و ۱۶۹

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

رنگ پوستم گندمی نه زیاد روشن و نه تیره قد و وزن هم ۵۲ و ۱۶۹

شیک میشه مشکی

بلند بخر 

البته بپوش ببین کدومش‌ بهتر میشه تو تنت

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اتفاقاً خیلی خوبه که  دیگه بستگی به خودت داره عزیزم بلند یا کوتاه بهت بیاد

چون مراسم عروسی نیست نمیخوام بلند باشه ولی خودم خیلی بلند دوست دارم

سلام عزیزان

بهترین خیاطی غرب تهران 

طراحی ، برش و دوخت با متد مولر 

پالتو ، مانتو ، لباس مجلسی 

تحویل 2 تا روز 

09134107682

02146086214

با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی نی نی سایت ، بنده فرزانه کریم زاده ، طراح مد و خیاط با 26 سال تجربه در زمینه آموزش ، طراحی و دوخت تخصصی انواع : پالتو ، مانتو ، کت و شلوار ، لباس مجلسی و شومیز همراه شما عزیزان هستم. از همراهی شما خانم های خوش سلیقه ، نهایت تشکر را دارم.