2789
عنوان

مستاجرها

674 بازدید | 42 پست

چقدر ما باید حرف بشنویم از بقیه به خاطر خونه 😔 خسته شدم والاپیدا کردن جمع کردن اسباب کشی پهن کردن وسایل یک طرف حرف و حدیث و بقیه مسائل هم یک طرف همه میگن چرا برای پیدا کردن خونه سخت گیری میکنید یک جا برید خوب ما داریم پول میدیم مگه مستاجر شدیم بدبختیم دوست دارم بهترین خونه رو پیدا کنیم به خدا پول پیش خونه مون از قیمت خونه اونا بیشتره ولی فقط حرف می‌شنویم از ته دل آرزو میکنم هم ما هم بقیه صاحب خونه بشن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سخته سعی کن با وام و فروش طلا و پول پیش و هروطور شده یه خونه کوچیک هم که شده بخرید 

الان هم میتونیم ولی خیلی فاکتورها برامون مهمه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگ ماشین طلایی داری بفروش یدونه ۷۰متری شده بخر

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بی شعورن دیگه نمک روی زخمن

حالا خودشون ۵ ساله خونه خریدن میگه باز میخواین همون محل باشین باز میخوای خونه بزرگ بگیری پارسال اون همه پرده گرفتین بازم میخوای بگیری🤦‍♀️

صاحبخونه ای ک ز خونش کوچ کردیم

آخرین روز اون روی نفهمش نشونمون داد

میگفت پوشال کولر باید عوض کنی در صورتی ک اصلا عوض نکرده بود و ماهم سرجمع دوماه شاید ازش استفاده کردیم

شیراب دستشویی خراب و رسوبی نکبت بود عوض کردیم و پلاستیکی گرفتیم

قدیمی رو نگه داشتم روز آخرم گذاشتم همونجا

میگفت باید فلزی بخیر بندازی خودت‌خرابش کردی

ی دعوایی کردیم هااا

دلمو خالی کردم‌نانجیب 

در صورتی ک قانون مشخص راجب این مسائل دوازده میلیون ن پولمون هم کشید بالا

بله دوست من بهترین ها رو حق خودت بدون عزیزم💖💖💖

ممنونم عزیزم 

خب وقتی باپول پیشتون میشه خونه بخرید چرانمیخرین

چون محله مهمه خونه مهمه جایی که بشه خرید قبلا بودیم نمیتونیم با فرهنگ آدمهاش کنار بیایم بچه داریم تو اون محیط میخواد بره مدرسه و...کلا نمیشه

اگ ماشین طلایی داری بفروش یدونه ۷۰متری شده بخر

تو محله خوب نمیشه اعصاب خوردی داره 

هرکسی صلاح زندگی خودش رو بهتر میدونه موفق باشی🤍

مممنونم عزیزم چقدر بادرکی شما ❤️❤️❤️