بخدا باورت میشه مخ داداشمو زد تمام وسایل زندگیمونو دزدیدن باورت میشه با داداشش همدستی کرد برای من پاپوش درست کرد منو انداخت زندان هنوز هنوز که هنوز باور نمیشه این اتفاقاها برای ما افتاده فکر میکنم فیلم بوده
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
دقیقا،لباس میخرم ب واکنشش فکر میکنم،با مادرم برم پیاده روی به واکنشش فکر میکنم،حتی خونه پدرمم میرم حسادت میکنه و زهرشو میریزه،هنوز نشده من و شوهرم جایی بریم یا چیزی بخریم و برا این خانم نخریم بهترشو یا نبریمش همونجا،مگراینکه نفهمه،واای برام دعاکنید
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
آره چند سال که باهاشون قهرم اصلا دلم نمیخواد هیچ وقت ببینمشون هیچ وقت نمیبخشمشون
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️