2777
2789
عنوان

مدلینگ

166 بازدید | 19 پست

خیلی دوس دارم مدل آرایشگاه شم 

قیافه م خوبه بینی کوچیکی دارم چشام بادومیه صورتم یکم تپل ولی کشیده ش موهام رنگه خودشه طلایی قهوه آیه میکاپ هم میکنم خیلی بهم میاد خیلی ناز میشم 

می‌خوام مدل رایگان آرایشگاه شم معروف شم یکم 

چیکار باید بکنم ؟

اگه کسی اینجا آرایشگر هست درخواست بده بهش عکس بدم نظرشو بگه

متاهل🧿❤️
عزیزم دوستم مدله انقد گریم کردن صورتشو پوستشو بدون ارایش ببینی وحشت میکنی موهاشم کم شده 

عوضش درامدش خوبه من چند سال پیش یکی از دوستام دیدم رفته بود تو اینکار دیگه ازش نپرسیدم چ جوری رفته وگرنه خودمم دوس دارم برم هیکل خوبی دارم اون مدل عروس بود میکاپ میکردن لباس میپوشید برای البوم مدل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضش درامدش خوبه من چند سال پیش یکی از دوستام دیدم رفته بود تو اینکار دیگه ازش نپرسیدم چ جوری رفته و ...

چجوری شروع کرد دوستتون ؟

من می‌خوام اوایل رایگان مدل شم بعدا به عنوان شغل حسابش کنم 

متاهل🧿❤️
عوضش درامدش خوبه من چند سال پیش یکی از دوستام دیدم رفته بود تو اینکار دیگه ازش نپرسیدم چ جوری رفته و ...

اره اینم همین بود ولی زیبایشش خیلی کم شده پوستش کدرو سیاه  موهاش کم شده صورتشم پره جوشه بدون میکاپ

برو ارایشگر سمت بالاشهر شهرتون بپرس اسی چه اشکال داره بگو چ چوری میتونم بیام تو اینکار ها راهنماییت ...

واقعا خیلی دوس دارم این کارو 

میکاپ هم خیلی به قیافه م میاد ولی همیشه گفتم نکنه چون یکم بیبی فیسم و ظریف قبول نکنن و اینا کلا نه شنیدن میترسم 

متاهل🧿❤️
ارایشگره خالش بد اون معرفیش کرده به سالن ها باهاش همکاری میکنن 

خیلی خوبه اینجوری زود شناخته شده پس 

من اصن نمی‌دونم قیافه مو برا مدل پسند میکنن یا ن ولی نچرال خوشگلم عملی ژلی هیچی هم ندارم 

متاهل🧿❤️
نمیدونم فدات شم خودمم تو فکرم چند وقته مدل پیج یا ازایشگاه بشم نمیدونم باید برم بپرسم فرصت نمیکنم چو ...

میتونم عکسمو واستون خصوصی بفرستم نگاه کنید؟🥲

متاهل🧿❤️
خیلی خوبه اینجوری زود شناخته شده پس  من اصن نمی‌دونم قیافه مو برا مدل پسند میکنن یا ن ولی نچرا ...

ببین اگه پیج داشته باشی فالورات بالاباشن عکاس ها اینا میان پیشنهاد میدن برای مدلینگ