2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 78 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر خیلی خوبه از پسر من مادر شوهرم خیلی بده اخلاقش اگه دختر بشه همش تیکه میندازه قلبمو میشکنه چون ه ...

انشالله خدا جلو دشمنات سربلندت کنه  

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
دختر خیلی خوبه از پسر من مادر شوهرم خیلی بده اخلاقش اگه دختر بشه همش تیکه میندازه قلبمو میشکنه چون ه ...

من خواهرم ای یو آی تعیین جنسیت کرد بچش پسر شد ایشالله برا شمان سالم و پسر شه 

من خودم بچه پسر دارم تو هر دوتا بارداری اصلا حالت تهوع نداشتم و یکیش چیزای ترش یه حاملگی ام چیزای شیرین هوس میکردم 

حاملگی دختر و حواهرم بود خیلی حالت تهوع داشت اول صبح ها کلا من شنیدم حاملگی دختر اینجوری میشه

سلام  عزیزم من میخوام اقدام کنم واسه بارداری دوست دارم بعدیش اول سالم و صالح باشه بعد پسر باشه ...

عزیزم اول چند ماه بود قرص و امپول استفاده میکردم یبار آی یو ای ناموفق داشتم بعد ماه بعدش تخمک نداشتم دوباره امپول و دارو ماه بعد تخمک داشتم ۶تا که آی یو آی گرفت

عزیزم اول چند ماه بود قرص و امپول استفاده میکردم یبار آی یو ای ناموفق داشتم بعد ماه بعدش تخمک نداشتم ...

الهی که صلاح خدا با خواستت یکی باشه و تو دلیت پسر باشه 

اگر هم دختر بود انشالله انقدر سربلندت کنه و باعث افتخار بشه برات که دهن همه پسر دارا دور و برت بسته بشه و ساکت بشن

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
چرانرفتی آی وی اف؟خیالت راحت بشه منم دقیقا شرایط تورودارم میخوام برم آی وی اف 

راستش آی وی اف هزینش ۶۰تومن اینا میشد زن داداشم رفت نزدیک ۱۰۰تومن خرج کرد ولی نگرفت بعد شانسی اومد ای یو ای بار اول گرفت پسر شد منم گفتم برم ای یو ای

انشالله خدا جلو دشمنات سربلندت کنه  

عزیز دلم انشالله فقط بخاطر حرف اونا چون خیلی پسر دوستن و فقط من دختر دارم حالا سر دختر اولم مادرشوهرم تیکشو زد حالا خیلی استرس دارم 😪😪

راستش آی وی اف هزینش ۶۰تومن اینا میشد زن داداشم رفت نزدیک ۱۰۰تومن خرج کرد ولی نگرفت بعد شانسی اومد ا ...

ایشالاکه نتیجه دلخواهتوبگیری خداازشون نگذره اینقدرمتلک شنیدم دخترمم ماه شب چهارده 

من خواهرم ای یو آی تعیین جنسیت کرد بچش پسر شد ایشالله برا شمان سالم و پسر شه  من خودم بچه پسر ...

منم اینبار حالت تهوعم خیلی کمه با بارداری اولم خیلی فرق داره خودم میدونم خدا کنه جنسیت هم فرق داشته باشه

علائم پسر اینطوره  رشد شدید موهای زائد  کف پای سرد  میل فوق العاده شدید به خوردن ا ...

اصلا رشد موها و پاهام فرقی با قبل بارداری نکرده ولی دلم شدید چیزای نمکی میخواد مثلا انار با نمک یا دوغ با نمک زیاد ترشی اینا