2777
2789
عنوان

برم دانشگاه یا برا فرهنگیان بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 110 پست

اگه درسخون بودی و الانم روحیت خوبه و می کشی یکسال دیگه بخونی بمون 

ولی اگر کلافه میشی یا امکان داره رتبه ات بدتر بشه نمون 

بستگی کاملا به شناخت خودت از خودت و روحیاتت داره

{💚🌿}مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید                                         که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید                                        از غم هجر مکن ناله و فریاد که من                                            زده ام فالی و فریادرسی می آید 
بچه ها بخدا من نمیدونم سر در نمیارم از چیزا که چقدر بود و اینا من ۲۰۰۰ از ۵۰۵۱ شدم فقط همینو میدونم

حب عزیزم شما هیچی قبول نمیشی از پنج هزار نفر سهمیه ای دو هزار شدی 

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم برو فرهنگیان

قطعا با سهمیه ای که داری قبول میشی فقط توروخدا تو دانشگاه درس بخون بچه های مردم گناه دارن

تراز ۴۸۰۰ در حالت عادی هیچی قبول نمیشه !

🏃🏻‍♀️

به نظرم برو فرهنگیان قطعا با سهمیه ای که داری قبول میشی فقط توروخدا درس بخون بچه های مردم گناه دارن ...

من امسال هیچی نخوندم برا همین میخوام کنکور بدم بعدم ۴ سال سابقه ی معلم خصوصی پایه اول تا نهم دارم

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
بخون بالا رو توضیح دادم عزیزم 

برام مهم نیست عزیزم

با رتبه نجومی به کمک سهمیه به دانشگاه های خوب راه پیدا میکنین که اینطوری گند خورده به سطح سواد جامعه دیگه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
پذیرشش سخته، موقع مصاحبه باید پارتی داشته باشی و البته خودتم سر زبون دار باشی، اما اگه قبول شدی به ق ...

خب برا سهمیه ای ها مصاحبه سخت نیست ک قبولشون میکنن فوری

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️